ahojtee chcela som sa opýtať či sa dá zmeniť zubného lekára aj keď už mám nalepený strojček. Bez toho aby mi ho odlepoval a znovu nalepil a platila by som neviem koľko zase . Moja doktorka je totiž hrozná už normálne mám enrvy veď ja mám strojče
@lyterka
ako s mojou terajšou doktorkou myslíš?
tak ako vravím strojček mám už viac ako dva roky a sú krivé akoby som strojček ešte le teraz dostala a pritom ja som nemala nejak hrozne krivé zuby... objednáva ma na dotiahnutie raz za 4 mesiace a jej pracovný režim je na nezaplatenie... prídeš tam do ambulancie o siedmej ráno si medzi prvými v poradí a domov prídeš aj tak o pol tretej poobede
istotne ak zmeníš zubára,tak nebudú ti odlepovať a nalepovať strojček,čo sii,veď to kam by sme prišli (teda aspoň si to myslím)
ja si už vôbec nepamätám ako často som chodila na kontroly,ale nemyslím si,žeby som chodila častejšie
ono napríklad moja kamarátka má už vyše troch rokov,čo je pekne dlho a myslím,že by jej ho pokojne mohli dať dole,ale chcú si iba zarobiť...
ja som chodila k súkromníkovi,nosila som strojček rok a potom som mala polroka nočný
skús si nájsť teda nového zubára,choď tam s mamou a uvidíš,čo ti povedia
a to sa nesťažujem len ja spolužiačke dala strojček dole a zuby má hrozné proste vôbec sa jej nevyrovnali nič... a vôbec potom nedáva nikomu nočný strojček.. potom nech sa nečuduje že sa im vracajú zuby späť do pôvodneho stavu... Inak, ak by ste boli niekto z KE a okolia tak nepoznáte nejakého dobrého zubára? lebo ja som ešte nikoho nenašla
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
6 komentov
ako s mojou terajšou doktorkou myslíš?
tak ako vravím strojček mám už viac ako dva roky a sú krivé akoby som strojček ešte le teraz dostala a pritom ja som nemala nejak hrozne krivé zuby... objednáva ma na dotiahnutie raz za 4 mesiace a jej pracovný režim je na nezaplatenie... prídeš tam do ambulancie o siedmej ráno si medzi prvými v poradí a domov prídeš aj tak o pol tretej poobede
ja si už vôbec nepamätám ako často som chodila na kontroly,ale nemyslím si,žeby som chodila častejšie
ono napríklad moja kamarátka má už vyše troch rokov,čo je pekne dlho a myslím,že by jej ho pokojne mohli dať dole,ale chcú si iba zarobiť...
ja som chodila k súkromníkovi,nosila som strojček rok a potom som mala polroka nočný
skús si nájsť teda nového zubára,choď tam s mamou a uvidíš,čo ti povedia