Samozrejme tuke si dava zase na cas, od pondelka su zapisy a mne este neprisiel papier o prijati. Viem ale že budem na zapise potrebovat fotky na index. Takže sa musim ist odfotit s tym nech že budem musiet cakat na vyvolanie (ak nedam na pockanie).
@etelnair zatial nikto o kom viem, že si podaval na druhe kolo to nena, jednoducho si davaju dost na cas... ale ked nedojde do stvrtku zajdem tam osobne
@sandy114 sice som sa hlasil na fei, ale nemoze to byt az take rozdielne... fotku chceli poslat spolu s navratkou, na kt boli napisane rozmery 4x4,5cm. Oni si tuto fotku oskenuju a podla nej ti vyrobia fotky na Isic a index. Aspon tak mi to bolo povedane
@sandy114 ja som si davala na druhe kolo, sice ina univerzita, ale KE a papiere mi prisli tiez len v piatok, hlavne, ze ak som chcela mat ISIC kartu uz pri zapise, tak som musela poplatok zaplatit do NEDELE..fakt si davaju nacas.. a fotku som vkladala cez elektronicku navratku..
@delegatka kamoske na tuke ale na bannickej poslali rovno sek, že bez vyplatenej poukazky nema ani chodit a isto mi to dojde v piatok s tym že mam cez vikend aj fotky vybavit, aj vyplatit
@sandy114 no celkom urcite to bude tak, ako pises. Ich to proste nezaujima, ze to ty nestihnes...oni maju cas.. a dostali ste ubytko?ked si druhe kolo??lebo ja nie
@delegatka mam to stastie že som z ke... stvrtok, piatok ani doma nesom, a ked si nasa postarka zmysli že do vlastnych ruk treba dat ozaj do vlastnych ruk (v preklade, ked mi dosla karta O2 do vlastnych ruk, dala ju mojej mame a ked mi prislo zo skoly že ma neprijali sa ma spytala:"to ste vy?" a ani obciansky nechcela vidiet), tak to bude este viaznut niekde na poste.. a pri mojom stasti budem mat zapis hned v pondelok
@sandy114 tak podla mna chod na postu a powedz im, ze cakas dolezitu postu, ale nebudes doma, nech to moze prebrat napriklad za teba mama... a na nete nemas napisane kedy je zapis?
@sandy114 aha ach tak skus tam zajtra zavolat na studijne oddelenie..alebo ked si z KE tak tam radsej rovno zajdi...mozno v tom maju bordel oni, alebo sa to stratilo na poste....
ale na feike nie su indexy, preto netreba fotky navyse a na zapis ti staci pero . ja som indexy na feike este zazila, neviem ci to nieco pomoze - fotky trebalo pasoveho formatu.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
22 komentov
už som pocula že na index treba 3,5x4, 3,5x4,5 aj 4x4,5 každy mi povedal inak... najviac ma stve že na tom blbom papieri to je, ale musel by mi dojst
mna na ISIC odfotili na mieste, nebolo treba vlastnú fotku .. a na zápis chceli fotky pasového formátu ..
- toto hovorí za všetko
- toto je realita (to logo FEI si odmysli)
@pseudos dakujem