@tatiana95 pozerala som stránku odpredu aj odzadu, na školách si napíšu všelijaké uplatnenie, len či to tak je aj v skutočnosti
práve ja nie som veľmi kamarátka s fyzikou a matikou, mávala som jednotky no aj tak si tým nie som úplne istá
@domtorettova no hej popišu ale ked si aj pozries hodnotenia vysokych skol arra len si to najdi je tato fakulta na prvych prieckach az nie prva s technikou sa uplatnis to sa bat nemusis oplati sa to
@domtorettova noa ked vravis ze si mavala jendotky, to sice znamky nie su vsetko ale asi si ich nemala len pre pekne oči ale že si aj niečo vedela, a ak máš aké také základy a nie si z matiky uplné dutá tak sa to bude dat ja som mavala dvojky na gympli ale matiku som dala v pohode na C a naucila som sa ju za dva tyzdne cez skuskove cize da sa to dolezite je mat aj dobrych profesorov, my sme mali takeho stareho chuja co nic nenaucil museli sme sa sami
V prvom rade treba robit domace ulohy z matiky, chodit na prednasky a surovo na vsetky terminy.
Nevyhoda je , ze je tam milion predmetov a ty okrem chemie studujes fyziku(ta je najhorsia co sa tyka uspesnosti), matiku, biologiu a vobec vsetko . Inak program BIOPOT ma este ako jeden z mala materialove bilancie v prvaku kde to neruobil pocas semestra nikto z nasho kruzku .
Vyhoda je, ze profaci a docenti su dost ustretovi, ludski a nie si tam jednoznacne nejake cislo ( na beanii si s tebou aj vypiju ) Spoznas vela kamaratov a fajn ludi, no treba sa ucit, hlavne v letnom semestri budes mat 14 predmetov . Klucom uspechu je teda nevysrat sa na to a chodit na terminy, bit sa a verit si
@zarius no ja by som nenazvala fyziku a matiku pohodou v mojom prípade ešte by som sa ťa chcela spýtať, čo sa týka toho uplatnenia, keď vyštuduješ, že akú prácu by si robil? A akých závodoch?
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
20 komentov
brutál ťažká škola....uplatnenie super...ale vyštuduju to len niektorí fakt..
práve ja nie som veľmi kamarátka s fyzikou a matikou, mávala som jednotky no aj tak si tým nie som úplne istá
jj chodila som
ááno na BIOPOT
V prvom rade treba robit domace ulohy z matiky, chodit na prednasky a surovo na vsetky terminy.
Nevyhoda je , ze je tam milion predmetov a ty okrem chemie studujes fyziku(ta je najhorsia co sa tyka uspesnosti), matiku, biologiu a vobec vsetko . Inak program BIOPOT ma este ako jeden z mala materialove bilancie v prvaku kde to neruobil pocas semestra nikto z nasho kruzku .
Vyhoda je, ze profaci a docenti su dost ustretovi, ludski a nie si tam jednoznacne nejake cislo ( na beanii si s tebou aj vypiju ) Spoznas vela kamaratov a fajn ludi, no treba sa ucit, hlavne v letnom semestri budes mat 14 predmetov . Klucom uspechu je teda nevysrat sa na to a chodit na terminy, bit sa a verit si