Chcem sa spytat na Vas nazor, ze ci by som mal nejaku sancu sa dostat na tuto VS. Mam len priemerne znamky, myslim take dvojky, trojky a styrki. Percentualne zhodnotenie vysvedceni by mi vyslo asi na 3,3. Pisomnu maturitu z anglictiny a matematiky nepisem
neviem ale ktoru fakultu myslis, FEI ci FIIT? ale inak pri oboch treba matiku, fakt treba .. a ked z nej ani nematurujes, tak rovno kasli na to, ale ak chces tak to skus, ale dopredu ti hovorim, ze to budes mat veelmi narocne a veelmi malo casu
@riso9993 priemer 3,3 a známky dvojky,trojky,štvorky nie sú priemerné ale skôr podpriemerné(ach) ale na STU sa dostaneš ale asi tam nevydržíš aj keď ak tie 4-ky a 3-ky máš z humanitných predmetov a z info matiky a týchto čo budeš mať aj tam máš 1-ky a 2-ky tak by si to aj nekao mohol dať, len ťa to musí baviť
@night chodim na SPS elektrotechnicku a mam odbor pocitacove systemy. Z toho mam velmi dobre znamky. Ostatne ma ani nebavi sa ucit, preto mam take znamky. Chapem, ze je to velmi tazka skola, ale sam neviem co budem robit po strednej. Spytat sa mozem, ako sa tam veci maju, dakujem za info co si poskytol.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
13 komentov