Ahojte. Stale neviem kam na VŠ som totiz všestranny typ a neviem čo by ma viac bavilo. Viac sa oplatí asi ta fchpt ale zase keď vidím ten rozvrh celý deň v škole...psa je asi čosi jednoduchsia ci ??
no ak už teraz ti vadí, že budeš musieť byť v škole celé dni od rána do večera (a cez víkendy písať práce a úlohy a nemať život), tak tam pre svoje dobro nechoď
čo je to "psa"?
@Piter09 ale ved to sa da aj iba Bc si urobiť či nie?? Prosim ťa, môžeš mi objasniť čo presne je predmet kreslenie a modelovanie ?? Je to trochu zalozene aj na umelecku stranku ci vobec?? Lebo je tam aj predmet architektura a tak, nemam predstavu
@Piter09 nad tou školou uvazujem aj preto lebo mam rada geometriu a priestorove myslenie mi ide. To je zakladom,či to si pletiem s čistou architekturou ???
@mccafe toto je skor take technicke, vela matiky, statiky, pruznosti, pevnosti, betonu. Neviem presne, nechodil som na ten odbor, len som tam mal kamaratov
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
10 komentov
čo je to "psa"?