Chcem sa spýtať či bolo toto rozhodnutie skutočne také zlé ako mi všetci hovoria...čo je na STU najlepšie a čo naopak najhoršie a ak náhodou bývate na ŠD Mladosť mohli by ste sa aj k tomu vyjadriť ,ďakujem
ale pohode, keď sa budeš učiť a robiť skúšky tak, aby si nič neprenášala, alebo teda max 1 predmet, tak to zvládneš... a keď tak, rok navyše bude v tvojich časoch len za 550€
Ak ale chcete vyskusat tak pocitajte s tym, ze vas spolocensky zivot skonci v 90%...Jednak tie zadania neurobite za 30min ale za hodiny, KPS 1 2 3 ktore zaberu hodiny,kreslenia,uvazovania navhrovania a to nehovorim o Atelieri ktory zabere este viac casu ako bonus k tomu mate Statiku narocne zadania + Pruznost este narocnejsie + Beton uplny hardcore s vykresmi v ktorych kym sa naucite orientovat a kreslit ich tak to zaberie aj cely vikend no cviciaci vas posle do p... ze je to zle.Mechanika zemin je dalsi ,,uzasny,, predmet ktory vam vysvetlia za 20minut vyse 24str A4 zadanie ktore je same pocitanie a vykreslovanie v ruke, autocad neberu ani kps az na atelieri. dalsia kapitola je fyzika s nemenovanou doc. ktora kym si vas nezapamata na zaklade zvlastneho ucesu ci tricka neurobite skusku az dva dni pred statnicami ako to urobila mne, ked som zvysil hlas ze kvoli nej ma vyrazia a mam vsetky predmety okrem jej fyziky ktoru som opakoval 3x a chodil na prednasky ,cvicenia a zucastnil za 2x SVK...Matematika 1 2 je dost hardcore,cez semester bodovane pisomky+ Domace ulohy (raz som schytal od nemenovaneho cviciaceho 120 prikladov...) + narocna skuska kde pozeraju len vysledok :/ TZB 1 2 sa celkom dalo aj sa nieco naucis ale nie je to yiadne terno, robis v ruke a zabere to dost casu. PSA odbor to ma tazsie lebo maju este predmetz co sa tyka architektury, viac matikz a fyziky maju na GaK a IKDS. Ak mate moznost chodte na inu VS, budete sklamani....
@studentpeter1334 No išla som nakoniec na PSA som štvrtáčka ale veru nemám veľa voľného času, keď to porovnám hlavne so sestrami alebo spolužiakmi zo strednej tak tá stavebná má stojí dosť veľa času a hlavne nervov... ale aj keby sa rozhodujem ešte raz tak neviem či by som zmenila moje rozhodnutie v zápočtovom a cez skúšky si vždy nadávam, že kde to som ale keď rozmýšľam s chladnou hlavou tak aj tak nikdy neviem čo iné by som si vybrala
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
7 komentov
do 26tky je zadarmo štandardná dĺžka štúdia... tj. 3 (resp. 4, ak je to 4-ročné bc štúdium) roky bakalárskeho štúdia, a 2 roky ing/mgr štúdia.
ak bakalára nespraví za 3 (resp. 4) roky, každý ďalší bakalársky rok navyše si platí bez ohľadu na to, koľko má rokov.