Ahojte, chcela som sa opýtať, či niekto neviete pár bližších informácií ohľadne tohto odboru.
Zaujímalo by ma napr.: Aká je jeho náročnosť napr. v porovnaní s PSA?
Aký je o tento odbor záujem ? (šanca dostať sa), Náročnosť uplatnenia po škole? Ďakujem
PSA je brutál ťažký odbor a všetko je jednoduchšie ako PSA... sám som tam chodil a prestúpil som po letnom semestri, učenie je v pohode ale týždenne dostaneš spraviť 10 výkresov a kým spravíš jeden je aj ráno + ešte potešenie keď ho odovzdáš a dedo ti ho vráti prerobiť odznovu pretože tam máš o štvrť milimetra hrubšiu čiaru a v prvom ročníku nás bolo okolo 500 a je problém sa tam udržať aj keď sa učíš a stíhaš zadania, zimný semester v pohode ak nedostaneš kollára na matike ale akonáhle dostaneš fyziku a pružnosť v letnom konec začínaš prenášať a už to ide dole vodou. Konkrétne na vodných stavbách som nepoznal nikoho ale myslím, že celkovo na STU vezmú každého a ak by si sa chcela ešte pýtať kľudne napíš. Čo sa týka uplatnenia po škole si myslím, že to nebude také zlé už len keď niekto uvidí v životopise, že si pretrpela 5-6 rokov na STU tak ti prácu dajú už len kvôli tomu ale STU ti neodporúčam P.S. ak si budeš vyberať intrák choď na bernolák
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
3 komenty
sanca dostat sa = 100%
Uplatnenie je hlavne natebe, aká si šikovná resp. aké máš známosti