Ahojte, chcela by som vedieť, či nemáte skúsenosti so štúdiom na STU-odbor Výživa-kozmetika-ochrana zdravia. Pôvodne som chcela študovať medicínu, ale na prímačkách som nedosiahla potrebný počet bodov. Tak teraz nastupujem na STU. Počula som, že spomínaný
Podla mna tam potencial celkom je, aj ked sa mi to zda este nedotiahnute do konca. Snad sa to pohne a akredituju im konecne aj pribuzny inziniersky program. Teraz maju moznost bakalari porobit nejake rozdielovky a pokracovat na inych studijnych programoch. Co sa tyka sita, je to take rozne. Je sice pravda, ze z mojich troch kruzkov to asi polovica vzdala, ale z roznych dovodov. Jednak sa kopa ludi po roku podostavali na medinu, farmaciu a podobne, tak isli tam. A povzdavali to aj ludia, ktori tam boli omylom, ze ta skola nejak nenaplnila ich ocakavania. Tazke to mali hlavne baby, kozmeticky zo SOS, co nemali zo strednej zaklady z chemie, bioly, fyziky a matiky. Ale tak zvladnut sa to podla mna da. Je to technika, takze trivialne to podla mna nie je, ale ked chces, tak to podla mna bez velkych stresov zvladnes. Rataj vsak, ze hlavne prvy rocnik bude o zakladoch prirodnych vied: Chemia, fyzika, matika, biologia. Plus nejake sracky ako pravo a hygiena.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
Komenty k téme