myslím. že môžeš, ale to kedy budeš pracovať, závisí najmä od zamestnávateľa, možno bude lepšie ak sa pôjdeš opýtať na úrad práce, tam by ti to mali najlepšie vysvetliť
@steptronic Samozrejme môžeš študovať na dennom štúdiu a popri tom pracovať aj na TPP a to nielen nočné. Odvody(zdravotné a sociálne) za teba platí zamestnávateľ, čiže na úrade práce ťa už ani evidovať nebudú. Odporúčam skrátiť si aspoň pracovný úväzok zo 40 hod./týždenne na 20-25 hod./týždenne.
@nikol545 Mám empirickú skúsenosť s kombináciou denné štúdium + TPP, preto viem, aké sú podmienky a možnosti.
Ale tak ako som odporučila zakladateľovi témy vyššie, mal by prejsť na skrátený úväzok, lebo pracovať "naplno" dokáže pár mesiacov, možno aj pár rokov, ale po čase sa to odzrkadlí na štúdiu (napr. na prospechu), alebo na jeho fyzickej (ne)pohode.
Tiez robim 30-35 hodin tyzdenne popri VS a vsetky skusky som dal na 1. pokus, nenechaj sa nicim odradit, kto nato ma, ten to da a tiez zavisi, co robis, ked som pred rokom dochadzal do skoly 2x do tyzdna full day a 5x do tyzdna robil v supermarkete tak vtedy ano, nedalo sa to s tymi 40+ hodinami pri fyzickej makacke, takze zavisi aj, co za robotu budes vykonavat
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
19 komentov
ale kedy chceš oddychovať a učiť sa?
ale fakt si to dobre rozmysli
tiež som stroj a veril som si ale sakra ťa to položí
ti to schvaľujem a teší ma to, že nesedíš na riti a nečakáš od rodičov prašule...
zajkouško nemôžem sedieť, treba mi stále niečo do školy, od super výkonných počítačov po tablety lebo mám odbor IT a som náročný človek
@11 "normalne zit", so close,
Ale tak ako som odporučila zakladateľovi témy vyššie, mal by prejsť na skrátený úväzok, lebo pracovať "naplno" dokáže pár mesiacov, možno aj pár rokov, ale po čase sa to odzrkadlí na štúdiu (napr. na prospechu), alebo na jeho fyzickej (ne)pohode.