Aký ste mali priemer vysvedčeni? Zaujíma ma s akým približnym priemerom tam beru? Mam priemer 1,73 je to dobre alebo zle? Poslal som si na Hospodársku a na 2. mieste na Všeobecnu informatiku. Aka je šanca že ma vezmu na hospodársku (beru tam 100 ľudi)?
zalezi aj od skoly (gym, normalna ss,..) .. pokial viem tak minuly rok brali na hospodarsku do nieco okolo 1,6-1,7 (neviem, ale o dost menej ako vseobecnu) ... sa tam hlasilo veľa ludi, zvlast z obch. akademii... no a na vseobecnu to bolo okolo 2 -2,2, takze v pohode (tento rok tam brali 200 a ja som bol jedným z nich....
@stormmast3r dobre, hlavne ze som tam este ani prihlasku nedala ... takze v prvom rade, na akej si skole lebo oni to nasobia koeficientom...
potom z HI chce dekan urobit cosi ako elitny odbor teda tohto roku uz budu aj prijimacky a bude to tazsie... vseobecna informatika myslim ze ma na tento rok plan 400 ludi a robia potom sito...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
6 komentov
potom z HI chce dekan urobit cosi ako elitny odbor teda tohto roku uz budu aj prijimacky a bude to tazsie... vseobecna informatika myslim ze ma na tento rok plan 400 ludi a robia potom sito...