Študenti odboru Geografia, kartografia a geoinformatika
Ahojte, je tu niekto, kto študuje, alebo aj študoval odbor Geografia, geoinformatika a kartografia na PriF UK? Idem do 1. ročníka a mal by som zopár otázok ohľadne predmetov a ich náročnosti, a nejaké základné info . Ďakujem.
@lilly09 Tieto máme povinné, takže s tými už aj tak nič nespravím » prntscr.com/4lt646... . No a tieto sú povinne voliteľné ( » prntscr.com/4lt6d6),... tam by ma zaujímala hlavne tá Teória systémov, keďže som počul, že vraj je dosť zbytočná, ale neviem... . A neviem, či si ju mám dať, bez nej by som mal 31 kreditov, čo je myslím si, že dosť, či?
geologiu som mala, treba tam nejake projekty robit+ cvika k tomu boli, ku skuske sme mali doniest vyplnenu mapu a horniny...nie ze by to bolo tazke ale uci to stara pani co ta 3x posle prec podla nalady hoci clovek pred tebou to mal rovnako ako ty prednasky min. 50% zivotopisny pribeh
pc ma ucil niekto iny, ale v poho
statistika no nic zabavne to nebolo ale v pohode + cvika neviem kto ta bude uci
kartografiu som mala tiez s niekym inym
vseobecna- prednasky celkom zaujimave ale vobec nesuvisia so skuskou, zapocet... ukazat vsetky staty sveta na globuse z roku 5 zorientuj sa podla pohori a riek, berie nejaku odchylku nvm kolko tisic km skuska otazky akehokolvek charakteru proste.. dobre mozu byt vsetky odpovede alebo ziadna, za vsetky nespravne oznacene alebo neoznacene sa ti stahuju body
DPZ som mala pocit ze stale rozprava o tom istom nejak ale potom som sa zorientovala
Kartografia s Benovou a Jergušom = jedno veľké peklo B sama nevie, o čom točí, nevie nič vysvetliť...Moravčík to zas vysvetľuje tak, že tomu asi pochopí iba pár vyvolených...Dúfaj, že vychytáš niekoho dobrého na cviká, lebo na skúške sú príklady z toho...A na matiku na prednášky ani netreba chodiť, Rostás má na stránke materiály a pokiaľ budete mať dobré cviká (odporúčam ísť do skupiny k Vanyovej, ak sa bude dať), tak to bude v pohode...Teda aspoň Matika 1 je úplne jednoduchá...a ostatok je tak, ako napísala lilly
@lilly09 @sest
Ďakujem moc baby . Ešte jedna otázočka ohľadne povinne voliteľných predmetov, teraz nám odporúčajú v prvom semestri Teóriu systémov, ale zatiaľ som na tento predmet a hlavne na vyučujúcu nepočul zrovna nejaké chvály
Teóriu systémov nepoznám, ja som bola Geografia,krajinné plánovanie...ale pokiaľ to učí Benová, nemá to podľa mňa význam Tá žena je fakt celá no comment..
Ešteže, chvala pánu bohu, že budúci rok idem na GEOGRAFIA, ROZVOJ REGIÓNOV A EURÓPSKA INTEGRÁCIA matiku už po prichádzajúcej maturite nechcem ani vidieť ale mapy zbožňujem...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
10 komentov
pc ma ucil niekto iny, ale v poho
statistika no nic zabavne to nebolo ale v pohode + cvika neviem kto ta bude uci
kartografiu som mala tiez s niekym inym
vseobecna- prednasky celkom zaujimave ale vobec nesuvisia so skuskou, zapocet... ukazat vsetky staty sveta na globuse z roku 5 zorientuj sa podla pohori a riek, berie nejaku odchylku nvm kolko tisic km skuska otazky akehokolvek charakteru proste.. dobre mozu byt vsetky odpovede alebo ziadna, za vsetky nespravne oznacene alebo neoznacene sa ti stahuju body
DPZ som mala pocit ze stale rozprava o tom istom nejak ale potom som sa zorientovala
@sest
Ďakujem moc baby . Ešte jedna otázočka ohľadne povinne voliteľných predmetov, teraz nám odporúčajú v prvom semestri Teóriu systémov, ale zatiaľ som na tento predmet a hlavne na vyučujúcu nepočul zrovna nejaké chvály