Ahojteee hľadám niekoho kto študuje v Brne a najlepšie by bolo kebyže pochádza z východného Slovenska chcem sa len opýtať na cestovanie, keďže s vlakmi a autobusmi z východu SK do Brna je to biedne
ked nemam vlaky zadarmo, tak regiojet kosice - olomouc, a potom olomouc - brno
leoexpress vychadza najlacnejsie, ale debilne casy
pokial budes studovat v CR tak aj na ceske vlaky budes mat zlavu 75 percent
nemam rada autobusy, ale premava kosice brno student agency a flixbus
@feelagain noo tak jato mám podobne.. aaa kebyže si môžeš vybrať medzi Brnom a Prahou, tak stále by si bola za Brno? aj čo sa týka spojov aj tak všeobecne,v prípade ak škola a odbor je rovnaký, prípadne podobný
nooo ziadny odbor nie je na 2 skolach rovnaky. ale ja by som sa urcite nepozerala na spoje, v prvom rocniku som chodila kazdy mesiac domov, teraz som bola na Vianoce a idem buduci tyzden, tak ci tak ta omrzi cestovat ci uz to bude praha, alebo brno
ale ja som za Brno, je to tu mensie ako Praha, zivot je tu hrozne moc fajn, studentske mesto, a mne by na Prahe vadili turisti (i ked asi casto ich nestretavas, lebo nechodis kazdy den do centra), skoly su na urovni. Mna Praha nikdy nelakala
@feelagain jej super ďakujem pekne aa ešte jednu mám otázku, nejaké tie skupiny na fb ohľadom odvozu z Brna na SK a späť niečo také existuje? kedže čo sa týka študentov vysokých škôl u nás je to bežné, no neviem ako s Českom.. nestretla som sa ešte s nikým, kto by cestoval autom, tak preto sa pýtam či náhodou
ja nie som z východu, ale čo chodí kamarátka, tak z toho cestovania nie je najnadšenejšia , vlaky zadarmo sú väčšinou vždy vypredané, tak neviem či za cestu do Košíc nezaplatí aj cez 20€ .. neviem koľko presne a moc pohodlne tú cestu neopisovala. A vraj po ceste odpájajú vagóny , tak musíš dávať pozor, aby si zostala v tom správnom .. ale zasa domov chodí a až tak sa na tú cestu nesťažuje, ale tiež hovorila že aj 8 hodín cestuje a že zvyknú meškať aspoň hodinu
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
10 komentov
ked nemam vlaky zadarmo, tak regiojet kosice - olomouc, a potom olomouc - brno
leoexpress vychadza najlacnejsie, ale debilne casy
pokial budes studovat v CR tak aj na ceske vlaky budes mat zlavu 75 percent
nemam rada autobusy, ale premava kosice brno student agency a flixbus
ale ja som za Brno, je to tu mensie ako Praha, zivot je tu hrozne moc fajn, studentske mesto, a mne by na Prahe vadili turisti (i ked asi casto ich nestretavas, lebo nechodis kazdy den do centra), skoly su na urovni. Mna Praha nikdy nelakala
» www.facebook.com/groups/35731391...