Kamarát mi dal takú zaujímavú otázku, že čo si myslím o študentkách, ktoré si zarábajú na štúdium sexom? Či sú to aj oni také tie pravé prostitútky alebo nie. Tak čo si myslíte vy o tomto? Stretli ste sa s niečim podobným?
@alroune tak... som to len skusil, ci by nahodou z toho nic nebolo... vies.. uspech sa zaklada na tom, ze clovek stale skusa... clovek, ktory nikdy nic neskusi, nemoze uspiet.. a cim viac pokusov, tym vyssia sanca na uspech.. no nie?
Prostitútka to je ale účel ich prostitúcie je dobrý a užitočný, čiže ich viem pochopiť. Ak človek nemá vyslovene bohatých alebo chudobných rodičov, nemá príliš šancí vyštudovať školu bez toho aby si privyrábal. Len si myslím že sa to dá väčšinou aj inak
je zrejme,ze tie baby su pekne a pritazlive..takze maju urcite aj nejaky vztah..tym padom ak by to robila moja frajerka tak ak by som ju naozaj lubil tak jej platim skolu ja..inak by som ju poslal do pice..privyrobit sa da aj inak ..a ked ma chudinka zbytocne vydavky tak ich musi skresat tak aby mohla vyzit z vreckoveho..
vobec nechapem ako to tie baby mozu robit jedny aj druhe ... a myslim ze vo vseobecnosti je uz dnes pre kazdeho prostitutka len kurva, kurva je kurva, a uz aj tie co kurvy nie su su kurvy...
jasne ze su prostitutky co ine by boli ? ale akoze nemam nic proti takemu niecomu
@semhamforas to je taka blbost co si napisal ze "účel ich prostitúcie je dobrý a užitočný, čiže ich viem pochopiť" a akoze ucel tych prostitutie ktore to robia normalne ako "zamestnanie" to myslis ze robia za akym ucelom ? chcu peniaze !!! tak isto aj tie studentky ! a pouziju ich proste na zivobytie a na neviem co este tak isto ako aj studentky ich pouziju na studium a na zivobytie a neviem co este ... takze je to to iste
kolko takých sa aj na školu potom vykašlalo lebo zarobili viac ako profesor na škole zacelý rok... lenže to je jednosmerná cesta do pekla, miesta kde cloveku sebaucta uz nic nehovori..
Vždy je to relatívne. Áno vo všeobecnosti je to spoločensky neakceptovateľné, ale zase na druhej strane, bežne medzi nami fungujú ľudia, ktorý si zarábajú rôznymi podvodmi a okrádaním napr.: podnikatelia neplatia faktúry a ničia životy a ohrozujú existenciu rodín svojich malých dodávateľov, politici berú úplatky a príjmajú rozhodnutia, ktoré sú proti záujmom vlastného obyvteľstva, policajti berú úplatky a pokutujú ľudí za rôzne nezmysly, profesori na vysokých školách predávajú skúšky, lekári predpisujú lieky za úplatky, ....myslím, že každý si nájde mnoho prípadov. V tomto celom kontexte nie je asi prostitucia ten najhorší čin. Tá žena alebo to dievča zarába spôsobom, že nikomu neubližuje, hľadá spôsob ako prežiť bez toho aby ublížila niekomu a zabezpečila si príjem. Je to jej vec, či je ochotná to urobiť. Nechcem tu vystupovať ako zástanca prostitúcie, ale tý vyššie vypísaný ľudia požívajú našu úctu a veľakrát sme z nich všetci pokakaný. A sú omnoho horší ako nejaká študentka, ktorá sa vyspí z niekým za peniaze.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
28 komentov
je zrejme,ze tie baby su pekne a pritazlive..takze maju urcite aj nejaky vztah..tym padom ak by to robila moja frajerka tak ak by som ju naozaj lubil tak jej platim skolu ja..inak by som ju poslal do pice..privyrobit sa da aj inak ..a ked ma chudinka zbytocne vydavky tak ich musi skresat tak aby mohla vyzit z vreckoveho..
Nemyslím si o tom nič dobré, odsudzujem to a nehambím sa za to !
( Vždy sa dá aj inak ako predať hrdosť a svoje telo )
@semhamforas to je taka blbost co si napisal ze "účel ich prostitúcie je dobrý a užitočný, čiže ich viem pochopiť" a akoze ucel tych prostitutie ktore to robia normalne ako "zamestnanie" to myslis ze robia za akym ucelom ? chcu peniaze !!! tak isto aj tie studentky ! a pouziju ich proste na zivobytie a na neviem co este tak isto ako aj studentky ich pouziju na studium a na zivobytie a neviem co este ... takze je to to iste