no podla toho ci chces studentsku pozicku z banky alebo zo studentskeho pozickoveho fondu
ked z banky, tak v tom ti neporadim, ale ak z toho fondu, tak ju splacas az po skonceni skoly, urok je 3%..je tam ale jeden hacik..nemozes si ju zobrat kedykolvek...ziadosti sa davaju kazdy rok do 10. oktobra
Ono je to komplikované čo sa týka študentských pôžičiek. Ale keby som si mal vybrať určite by to bola banková pôžička. Kukni sa aj sem, možno budeš o niečo múdrejší - » www.pozicky-rychle.info/studentske-pozi...
Ja som akurát nedávno riešil, pretože som začal znova študovať (heh, v 30tke) a zaujímal som sa o študentskú pôžičku, viacmenej všetko potrebné nájdeš na » www.fnpv.sk (je tam aj formulár žiadosti). Neuveriteľne podrobne popísané to je aj na » www.123pozicky.sk/studenti/detail... , ale na stránke fondu na podporu vzdelávania (predtým sa to volalo študentský pôžičkový fond) nájdeš prakticky všetko, čo potrebuješ. Inak poradia aj na študijnom.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
9 komentov
ked z banky, tak v tom ti neporadim, ale ak z toho fondu, tak ju splacas az po skonceni skoly, urok je 3%..je tam ale jeden hacik..nemozes si ju zobrat kedykolvek...ziadosti sa davaju kazdy rok do 10. oktobra
pôžičkový fond píše o všetkom. splácaš až po skončení školy.
okrem toho sa platí 1% sankčný poplatok, ak to splatíš skôr. (aspoň podľa toho, čo majú na hlavnej stránke...)