@nickyhoneybee brigádujem popri škole už od 16 tich, na strednej som robila v tescu za pokladňou a mal asom asi 100€ až 150€, platila som si z toho oblečenie, občas jedlo, časopisy a tak dále... ale školu mi platila mama
teraz na vysokej mám brigádu a zarobím každý mesiac inak, za minulý mesiac som mala 5000kč=200€ nie, nepokryje mi to všetky náklady, nakoľko intrák ma stojí 100€ a strava takých 70-80€ + ostatné veci, naši mi prachy nedávajú, takže vymýšľam čo sa dá
ja som si zarobila cez leto a teraz z toho zijem - teda platim si stravu , privat, cestu domov a spät, darceky na vianoce a ostatne veci...no a raz za cas brigadujem v pekarni takze zatial mi to vychadza ale urcite si musim ist cez leto znovu zarobit von
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
11 komentov
teraz na vysokej mám brigádu a zarobím každý mesiac inak, za minulý mesiac som mala 5000kč=200€ nie, nepokryje mi to všetky náklady, nakoľko intrák ma stojí 100€ a strava takých 70-80€ + ostatné veci, naši mi prachy nedávajú, takže vymýšľam čo sa dá
Peniaze míňam len na moje osobné rozmary .
mám 3 brigády... jednu už vyše troch rokov...