Viem, ze tato tema tu uz urcite bola dvestokrat, a je mi to sest.
Ide o to, ze by som.chcela ist na polroka do zahranicia. Takze moja otazka znie, co vsetko bolo treba predtym vybavit (okrem poistenia). A mozete porozpravat, ako tam bolo a kde ste boli. :
no poistenie, nejake uradne pozehnanie od rodicov kedze nie su plnoleta, pas odporucam, splnomocnenie pre rodicov aby za teba mohli vybavit nejake veci aj ked neviem, kedze nemas 18, ci to treba, ja som sla ked som mala 22, takze moja mama splnomocnenie potrebovala keby nahodou nejaka zasielka pride na moje meno alebo uz co...
inak som bola v Norsku v meste Trondheim, bolo super no co viac dodat, clovek sa naucil jazyk aj trosku sa postarat sam o seba...
@kitty7
Super, dakujem.
Ano, aj kvoli jazyku, aj zo zvedavosti idem. Ty si sla kvoli norstine?
Inak bola si tam v hostovskej rodine alebo niekde sana za.seba uplne?
ja som bola na uplne inom programe ako pojdes ty, takze ja som mala ubytovanie osobitne (internat) a komunikovala som tam po anglicky, aj ked po norsky som sa tiez co-to naucila, aj skusku z norciny som spravila
ty kedze nie si plnoleta najpravdepodobnejsie dostanes hostovsku rodinu a ako pisala @3 ti so vsetkym pomoze agentura, neboj sa ich spytat.
tieto studijne pobyty su skvelou moznostou ako ist do zahranicia a zaroven tam nebyt uplne odkazany sam na seba. len chod
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
4 komenty
inak som bola v Norsku v meste Trondheim, bolo super no co viac dodat, clovek sa naucil jazyk aj trosku sa postarat sam o seba...
Super, dakujem.
Ano, aj kvoli jazyku, aj zo zvedavosti idem. Ty si sla kvoli norstine?
Inak bola si tam v hostovskej rodine alebo niekde sana za.seba uplne?
ty kedze nie si plnoleta najpravdepodobnejsie dostanes hostovsku rodinu a ako pisala @3 ti so vsetkym pomoze agentura, neboj sa ich spytat.
tieto studijne pobyty su skvelou moznostou ako ist do zahranicia a zaroven tam nebyt uplne odkazany sam na seba. len chod