Chcela by som sa opýtat, či je lepsie ist na biologiu alebo systematicku biologiu. Kedze je dost velky rozdiel v pocte prijati (BIO-150 SYS. BIO -30) . Nemam moc rada chemiu a nejdme z nej ani maturovat. ale biologiu zboznujem a chcela by som sa jej venov
no to neviem, ako bez tej chemie....na prijimackach bude isto, nie? a potom pocas studia tiez asi...mozno maturita nie je nevyhnutna, ale takto celkovo bez chemie, to neviem, ci pojde.
systematická biológia? kde taký odbor jestvuje? myslím, v ktorom meste? musíš si pozrieť predmety približne, aké sú v tej "systematickej" biológie, a v biológii... v biológii je chémii dosť, je podstatná, ak máš možnosť ísť do BA, ešte rozmýšľaj, ktorá oblasť ťa viac zaujíma, rastlina alebo živočích alebo molekula, dosť to ovplyvní budúcnosť
ja tiez chodim na biologiu, aa systematici - viem, ze maju menej chemie myslim..ale podobne predmety aspon kus..ale maju tie systemy no - viac do podrobna ako by som to povedala..s cistou biologiou mas podla mna viac moznosti..
ja si myslim ze radsej cistu biologiu lebo na nej sa mozes v magisterskom stupni aspon specializovat na to co ta bude viac bavit,kdez to na systematickej to je az prilis konkretizovane
Som na v prváku čistej bio a z chémie som nematurovala a zatiaľ ju zvládam celkom dobre, dá sa to naučiť ak človek chce. Neberieme závratne zložité veci. Učiť sa naspamäť systémy je podľa mňa trochu zbytočné a hlavne ťažko zvládnuteľné. A biologia a chémia súvisia, takže sa s tým treba zmieriť
kazdy si pod zlotitymi vecami zase predstavuje nieco ine pre mna je z chemie zlozite skoro vsetko samozrejme ze naucit sa to dokazem , ale rozumiet tomu nerozumiem. Chcela som skor nieco s ludskym telom , co v systematickej moc neni... no bude to zlozite
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
12 komentov
@sel
@shaolingirl
na systematickú choď len ak ťa baví učiť sa naspamäť telefónny zoznam