Nadpis hovorí za všetko. Chcem si dať prihlášku na výšku odbor :Ekologická a evoluční biologie.
Máte niekto skúsenosti, výhrady, pripomienky, informácie alebo čokoľvek? Sem s nimi!
Ďakujem
Ja som na to chcela ist!! Ale nakoniec som isla inam
Ak rozmyslas nad Brnom, tak oni pisu, ze si mozes vybrat bud zoologiu alebo botaniku, ale vraj na prvom stupni mas predmety zo vsetkeho a myslim, ze aj statnice. To mna osobne odradilo. Ale co som sa pytala ludi, ktori to studuju, tak boli spokojni. Podla mna je to pekny odbor, ak si zmiereny s uplatnenim po skole, tak by som do toho sla
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
2 komenty
Ak rozmyslas nad Brnom, tak oni pisu, ze si mozes vybrat bud zoologiu alebo botaniku, ale vraj na prvom stupni mas predmety zo vsetkeho a myslim, ze aj statnice. To mna osobne odradilo. Ale co som sa pytala ludi, ktori to studuju, tak boli spokojni. Podla mna je to pekny odbor, ak si zmiereny s uplatnenim po skole, tak by som do toho sla