Ahojte, je tu niekto kto študuje na dvoch výškach súčasne (denne+externe). Ak áno, pls aké odbory? Dá sa podľa Vás takéto štúdium pohode zvládnuť a myslíte že to má vôbec nejaký zmysel z hľadiska budúcej perspektívy?
veľmi zaujímavá otázka, na ktorej odpoveď by som sa aj ja rád pozrel ... ja myslím, že to má perspektívu a to veľkú, treba len vhodne skombinovať odbory ...
"urcite to ma perspektivu"...z oboch budes vediet velke kulove. okrem toho u nas su profaci vyslovene alergicki na co i len zmienku o tom, ze by si studoval este aj druhy obor a ked sa ti podari prerieknut, tak si to riadne uzijes...
ak si zvolis dobru kombinaciu, urcite to ma vyznam. uvazovala som nad tym, ale potom som si vybrala tazku skolu a som rada, ze aspon tu ako-tak zvladam.
mam spoluziacku, co studuje medicinu a klavir sucasne (oboje denne studium) a k tomu dialkovo klavir este v Parizi.
a kamarat studuje medicinu a ekonomiu, na ekonomii si robi 2 rocniky naraz (4. a 5., na buduci rok mu ostane len diplomovka). okrem toho brigaduje, stiha frajerku, spravuje fakultne forum a nezmeska ziadnu party. nechapem tych ludi, ale neskutocne ich obdivujem, ze to zvladaju
poznala som cloveka co studoval 3 naraz bol velmi mudry ale dako z toho zosalel a osprostel..aj ja chcem dve ..ale nie naraz este mam rozum ale tak tvoja vec skus uvidis
určite to zmysel má.ak si na to trúfaš,tak neváhaj.poznám veľa ľudí,co študujú zároveň ekonómiu a právo alebo jazyky a iný odbor.ja tiež uvažujem o štúdiu na ďalšej vš.som v druhom ročníku a študujem na ekonomickej fakulte.mám dilemu.rada by som sa rozhodla ešte pre jednu školu(externe),len všetky odbory,ktoré ma zaujímajú vyžadujú denné štúdium.Neviete o nejakom odbore,ktorý by ako tak súvisel s ekonómiou?len právo nie.rozmýšľam nad európskymi štúdiami.Počula som,že je možnosť študovať to externe.Náhodou nevie o tom niekto viac?
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
6 komentov
mam spoluziacku, co studuje medicinu a klavir sucasne (oboje denne studium) a k tomu dialkovo klavir este v Parizi.
a kamarat studuje medicinu a ekonomiu, na ekonomii si robi 2 rocniky naraz (4. a 5., na buduci rok mu ostane len diplomovka). okrem toho brigaduje, stiha frajerku, spravuje fakultne forum a nezmeska ziadnu party. nechapem tych ludi, ale neskutocne ich obdivujem, ze to zvladaju