Čaute, chcem sa spýtať či mi viete poradiť na akú lekársku fakultu sa mám hlásiť. Chcem študovať všeobecné lekárstvo. Môžete mi poradiť takú ktorá si myslíte že má najväčšiu kvalitu(výučby, uplatnenia absolventov atď.). Poradte mi prosím lekársku resp. le
Takže áno, úplne STAČÍ IBA keď testy spravíš na výbornú
A čo sa máš učiť? Poradím ti zameraj sa na všetko
To znamená celá gymnaziálna chémia a biológia.
@2 + z chémie hlavne vzorce a také knihy sp dobré čo sa volajp že seminár z chémie a tak, dobre tam máš vysvetlené učivo + väčšina je tam na maturu a tak
V podstate nemas co pokazit, osobne si myslim, ze vacsina lekarskych fakult na SK aj CZ ma vybornu kvalitu, aj v porovnani so zahranicim.
A uz tradicne z mojej strany V Brne je novo postavena budova, moderne vybavenie, vyborny elektronicky system, kvalitni vyucujuci a vsetci lekari studenti, co poznam, su tu velmi spokojni
Ak sa budes poctivo ucit, bez problemov prijimacky spravis Sem do Brna su prijimacky z chemie, biologie a fyziky, ak si dobre pamatam. Ved daj si 4-5 prihlasok a potom si vyberies z tych, kam ta zoberu.
@oliverkooo ja ti radim aby si si hlavne vybral jednu/dve školy a sustredil sa vyhradne na ne, lebo pripraviť sa dostatočne na viac prijimačiek nie je väčšinou možné učiť sa musíš väčšinou od A do Z prijímačkové otázky na danú LF, prípadne, tam kde nie sú otázky, od A do Z gymnaziálne učebnice
@oliverkooo Ja som v Brne a môžem ho doporučiť. Výborné možnosti aj robiť výskum aj kvalita výučby je vysoká. Mesto je tiež veľkosťou prijatelné a aj ľudia sú v pohode. Ak sa tu chceš dostať tak musíš zamakať, lebo na soš ste asi ani bio ani chémiu nemali. Prijímačky sú skôr na prepájanie vedomosti ako na drillovanie faktov.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
14 komentov
A čo sa máš učiť? Poradím ti zameraj sa na všetko
To znamená celá gymnaziálna chémia a biológia.
ano stači ti spraviť príjimačky na výbornu
stačí ti kúpiť si nejakú rozsiahlu knihu s nápisom maturita z XY, zistiť si otázky a ptm už sa iba učiť rozsiahlejšie učivo z chémie a bio :letim:
@alex458 A je jedno z čoho budem maturovať? Netreba tam napríklad maturitu konkrétne z biológie a chémie?
to, ci budes uspesny, zavisi hlavne od tvojej iniciativy a schopnosti efektivneho samostudia.
A uz tradicne z mojej strany V Brne je novo postavena budova, moderne vybavenie, vyborny elektronicky system, kvalitni vyucujuci a vsetci lekari studenti, co poznam, su tu velmi spokojni
Ak sa budes poctivo ucit, bez problemov prijimacky spravis Sem do Brna su prijimacky z chemie, biologie a fyziky, ak si dobre pamatam. Ved daj si 4-5 prihlasok a potom si vyberies z tych, kam ta zoberu.