caute mam 15 a chodim do 9.rocnika...pravdepodobne sa budem stahovat do anglicka..neviete ako tam to je zo strednou skolou?myslite ze sa oplati zacat stednu na SR a tak prestupit alebo zacat uz tam?? diky
Ak sa budeš sťahovať pred začiatkom nového roku, tak začať strednú tam. Ale ak sa budete sťahovať niekedy neskôr po začatí šk roka (čo ja viem, január a pod.), tak by som asi začal tu na SR a potom po odsťahovnaí sa začal tam, alebo prestúpil - záleží od toho, ako neskoro sa budeš sťahovať. Prečo? Lebo za tých pár mesiacov môže zlenivieť a nič sa ti nebude chcieť, preto je lepšie ísť do školy ... len, asi by sa mi nechcelo potom dobiehať ich učivo tam ... tam majú úplne iný systém ...
Keby bolo na mne, a dalo by sa, tak by som asi išiel pred začiatkom nového roka, aby som na nový školský rok začal tam.
tiež si myslím že začať až tam. robiť nejaké testy zrovnávacie a neviem čo, celý polrok na strednej ti bude nanič, aj tak budeš začínať od začiatku tam
zacni tam...budes pravdepodobne aj platit kedze si tam nechodila ja na zakladku....ale neni to take drahe ako vysoka..a na polroku a konci roka budes robit skusky na strednej skole na sk...pretoze anglicke vysvedxcenie sa ti na slovensku nebude ratat..a musis dokoncit 10 rocnu skolsku dochadzku..takze aspon 1 rok musis robit tie skusky na sk..potom uz nemusis....
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
7 komentov
Keby bolo na mne, a dalo by sa, tak by som asi išiel pred začiatkom nového roka, aby som na nový školský rok začal tam.