nenašla som podobnu preberanu temu takže , mám vybratý študijny program na ktorý by som chcela ist, dlho som premyslala kam a čo a preto nemám čas sa naučiť na tohtoročné prímačky a na druhej strane nechcem ostan rok doma "len tak" a ani robiť. Napadlo mi
no aby som sa o tom dozvedela čokolvek, lebo ja teda nepoznam nikoho kto to spravil,no tak napr. to o tom platení mi tvrdila i kamaratka a neverila som jej, teraz už viem
ja neviem, platiť jeden rok vš kvôli tomu, že sa nevieš sama naučiť na prijímačky mi príde trochu hlúpe no...
prípadne, choď ten jeden rok do ČR do školy a budeš to mať potom celé na Slovensku zadarmo
ja som to tak urobila a nevidim na tom nic zle podla mna clovek by za ten rok doma len zlenivel a ak si vyberies vhodny odbor, urcite ti to velmi pomoze na prijimacky
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
9 komentov
prípadne, choď ten jeden rok do ČR do školy a budeš to mať potom celé na Slovensku zadarmo