Ahojte kamoši.
Už dlhšie sa zamýšľam nad štúdiom Magisterského stupňa v zahraničí..chcela by som sa Vás spýtať na Vaše názory, či si myslíte že sa to na tie 2 roky oplatí a keď áno tak kde
Láka ma to niekde do Fínska alebo Dánska...
Určite sa oplatí, kdekoľvek sa rozhodneš. Niektoré školy akceptujú aj ich skúšku, ktorá býva aj zdarma, alebo majú pohovor, čiže nemusíš platiť za certifikát. Ale výber takých škôl je obmedzený. Ja študujem v Anglicku, ak by si chcela info, tak správa.
urcite sa oplati.
a neviem ci chapem to s tym certifikatom... tak moje cae stalo isto viac ako 100 eur... pchybujem ze najdes siroko akceptovany a lacny zaroven
@drubezzmilady síce si nenapísala, čo vlastne chceš študovať resp. študuješ, ale samozrejme, že sa oplatí... čo je to za otázka ísť študovať do zahraničia, to bolo to najlepšie rozhodnutie, aké som v živote urobil...
@Salora áno dobre, viem myslela som to v kontexte že doštudujem bc tu na SR a potom Magistra už v zahraničí, teda či sa aj to oplatí..lebo som počula od viacerých že tí čo odišli doštudovať to čo začali doma tak to buď nedokončili alebo neboli aj tak spokojní lebo museli vela veci dorábať aby boli na úrovni tej druhej školy. Ja študujem urbanizmus-uzemne planovanie
@drubezzmilady myslim, ze takato skusenost je v kazdom pripade pozitivna, odhliadnuc od akychkolvek prekazok... a kamos studuje architekturu a dizajn v Kodani, je max. spokojny...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
9 komentov
Danke
a neviem ci chapem to s tym certifikatom... tak moje cae stalo isto viac ako 100 eur... pchybujem ze najdes siroko akceptovany a lacny zaroven