bez kombinácie s aj, ale tiež dvojodbor, takže tie predmety sú tam úplne rovnaké
na Masarykovej v Brne, ale s tám, že na bc. stupni to nemáš selektované na filológiu/prekladateľstvo/učiteľstvo (teda, môžeš ísť rovno na učiteĺstvo, ale nie na filozofickej fakulte)
@mielikki tak ja chcem túto kombináciu AJ+NJ... chcela som napr. v PO tam sa mi páčil odbor nemecky jazyk a kultúra (prekladateľ tlmočník - plus potom pedag.minimum, alebo to by som už riešila potom), lenže kombinácia AJ+NJ v tomto odbore je len na Bc, na Mgr už angličtina nie je a na PhD už nie je ani nemčina... a neviem nič podobne nájsť.. tam mi vyhovovali aj podmienky prijatia, keďže nemôžem ísť z NJ maturovať na B2.... ma porazí z toho systému
@deutschprinzessin skús Brno, tam na maturitu nehľadia, hlavne ak spravíš prijímačky (ktoré sú i TSP i z jazyka, ale napríklad na nemčine boli vcelku ľahké, neviem, ako to je s angličtinou)
a ak sa nemýlim, tak počas Mgr si môžeš súčasne robiť i minimum (tiež by som tak rada, ale najprv musím Bc. dorobiť)
@mielikki vraj je teraz v Čechách, alebo bude povinná maturita z českého jazyka, či čo??? Spolužiačka chce ísť na rok do Čiech a také niečo spomínala....
@mielikki hehehe... no asi budem musieť fakt uvažovať o Čechách, aj keď som chcela ostááááť tuuuuuu oj.. alebo potom už fakt len jediná a definitívna možnosť - Deutschland!!!
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
9 komentov
na Masarykovej v Brne, ale s tám, že na bc. stupni to nemáš selektované na filológiu/prekladateľstvo/učiteľstvo (teda, môžeš ísť rovno na učiteĺstvo, ale nie na filozofickej fakulte)
čo potrebuješ vedieť?
a na filozofickej to je myslím tiež - tam je aj učiteľstvo a prekladateľstvo/tlmočníctvo
a ak sa nemýlim, tak počas Mgr si môžeš súčasne robiť i minimum (tiež by som tak rada, ale najprv musím Bc. dorobiť)