@soreljulien tak kamarat čo to študuje, tak hej je spokojny je to tam super, ale jeho baví dosť historia, a profáci mu davaju dosť priestoru na relaizaciu, a celkovo aj on sám mal problem s niektorými skuškami, čiže aj istá náročnosť tam je...
moja teta teraz tam končí bc. a má 48 rokov a dosť málo ich zostalo...ale na mgr. už nepojde asi lebo už má robotu v KE v múzeu.... hovorila, že tam majú jedného chuja zlého, ale že dá sa to zvládnuť
@sumivybanan náročnosť je pre mňa neznámy pojem, ja by som chceš študovať kôli tomu, že ma to baví, ale rád by som bol keby tam po prvom roku neostane so mnou jeden dvaja ľudia, to by ma kolektívne asi umučilo, nevieš ako to je s počtom ľudí, ktorí prešli?
@soreljulien nó to je práve tá náročnosť, že pozri bez ohladu na tvoje kvality sa može najsť chuj ktory ťa vyjebe lebo sa mu chce, a rovnako tak sa može nájsť predmet ktorý sa proste budeš musieť drviť len preto aby si prešiel... a čo sa týka ľudi tak ano, dosť málo ľudí tam ostane....tuším ked sa kamarat hlasil bolo ich tam 19 no a štátnicuju bc teraz 3 v maji a 2 v auguste...takže asi tak
@sumivybanan ja som už na univerzite študoval viem ako to je ale mienim mať aj prospechové štipendium ako som mal aj predtým takže by sa patrilo ísť aj cez mŕtvoly, len ma mrzí, že bude veľa ľudí ktorí to vzdajú tak ako keď som chodil predtým na biochémiu a podobne :/
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
9 komentov