@13pupa13 Ona tak, že intrák mala len do konca mája, takže si potom musela zháňať ubytko, našla ho pomerne rýchlo, len čo ja viem... nechce, aby jej ho platili rodičia, len má tam problém nájsť prácu :/
Vieš čo, stokrát mi to hovorila a ja stále neviem čo viem ale predmety, chémia, gény a častokrát mi spomína medical biology, takže dačo okolo toho
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
14 komentov
stipka zavisia aj od skoly ale tie co su su zvycajne tak ze pre tych ktori by an to inak nemali peniaze (ale zavisi od skoly)
ja sa chystam o rok (a som skalopevne presvedcena ze ma vezmu a budem robit tak ze v prvaku na intrak co mam garantovany a potom niekam do bytiku
A inak tie intráky sú úplne krásne, len sú aj drahé... a dajú sa zohnať štipká lenže ja sa v tom nevyznám vôbec
A čo chceš ísť študovať a kam?
Vieš čo, stokrát mi to hovorila a ja stále neviem čo viem ale predmety, chémia, gény a častokrát mi spomína medical biology, takže dačo okolo toho
Ja neviem, ja sa bojím toho intráku, že by som to nezvládala finančne- je to dosť náročné.
hej su drahe
inak ty teraz nastupujes v septembri a nevies taketo veci?
» www.saas.gov.uk/faqs_fees.htm...
Ešte neviem či vôbec nastupujem A viem, že ako to je (tak v globále), ale je lepšie sa poradiť trošku a popýtať a doplniť informácie
píšem sa odohráva práve tam...ale študovať...to ma nenapadlo...