No okej, skúsim to torchu rozpísať- tak ako, v niektorých častiach sa dorozumieš fakt dosť problematicky, lebo neskutočne šušlú a prehĺtajú slová, musíš si zvyknúť na prízvuk, ale príde mi to tam také lepšie a povznešenejšie alebo neviem, ako to povedať, aj keď možno špinavšie a sú tam červené telefónne búdky a autobusy, už len kvôli tomu by som tam išla A často tam prší a je tam zima- jupí
tak ja som nebola, ale hlavny rozdiel medzi anglickou a americkou strednou (od kamaratov co viem) je asi v tom, ze v anglicku makaju a v amerike sa ulievaju
V USA je tá kultúra rozhodne odlišnejšia než v Británii, predsalen je to bližšie a európskejšie. Ale možno práve preto by USA bola lepšia možnosť. Je to celé na tebe, čo ti viac bude vyhovovať.
Ja osobne by som si vybral UK, kvôli ich skvelému prízvuku a životnému štýlu, a do USA jedine ak do New Yorku, čo je sen, keďže väčšinou dávajú ľudí do menších miest. Jedna moja kamarátka je teraz v Idaho a tam by som nechcel osobne ísť A keďže UK je menší štát, mestá tam máš blízko a britský vidiek je veľmi pekný. A ak by ti bolo smutno za rodinou, rodičia to majú lacnejšie prísť do Anglicka než do USA
Ja by som strašne chcela ísť a už dosť dlho o tom aj uvažujem
A vybrala by som si jednoznačne USA. To je môj sen proste♥ Ísť tak ďaleko, kde je úplne iná mentalita a celkovo sa mi tam všetko páči a je to tam super Ja som ako stvorená pre USA
Neviem, mne Anglicko nejak nesedí Angličtina v USA sa mi tiež viac páči alebo ako by som to mala povedať
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
10 komentov
Ja osobne by som si vybral UK, kvôli ich skvelému prízvuku a životnému štýlu, a do USA jedine ak do New Yorku, čo je sen, keďže väčšinou dávajú ľudí do menších miest. Jedna moja kamarátka je teraz v Idaho a tam by som nechcel osobne ísť A keďže UK je menší štát, mestá tam máš blízko a britský vidiek je veľmi pekný. A ak by ti bolo smutno za rodinou, rodičia to majú lacnejšie prísť do Anglicka než do USA
A vybrala by som si jednoznačne USA. To je môj sen proste♥ Ísť tak ďaleko, kde je úplne iná mentalita a celkovo sa mi tam všetko páči a je to tam super Ja som ako stvorená pre USA
Neviem, mne Anglicko nejak nesedí Angličtina v USA sa mi tiež viac páči alebo ako by som to mala povedať