Keď som sa tam dostal ja, dostaneš sa aj ty. Ako povedal @holyknight treba veľa money, ale to sa dá zariadiť
Okrem penez, je okolo toho dosť vybavovačiek. Ja som ešte musel vybavovať víza (bo som šiel do USA). To záleží na tom, ak chceš ísť. Ale v každom prípade, sa to dá a vrelo ti prajem, aby sa ti to podarilo. Teda, samozrejme, za predpokladu, že to chceš
v hodnotení THES-QS v Top 500 sa umiestnila na prvom mieste...čiže podľa ich rebríčka je to najprestížnejšia univerzita na svete...myslím, žeby asi každý chcel študovať na takejto škole, a preto sa o štúdium uchádzajú študenti z celého sveta, či už z Číny alebo zo Slovenska musiš si však uvedomiť, že musíš byť nielen lepšia než všetci ostatní, ale ako povedal holyknight treba aj veľa peňazí...poplatky za štúdium sú asi 30 tisíc USD ročne, a to bez životných nákladov...takže nie žeby som ťa podceňovala ale chapeš...
netreba vela vela money...staci dobry dobry mozog...ked je naozaj dobry dobry tak vam tie peniaze da skola a potom ked budete milionari s 10 titulmi tak im to pekne splatite a oni na vas este zarobia. brat pochodil prijimacky na tychto skolach...od Harwardu cez MIT az po Oxford. nakoniec zakotvil v cambridge
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
11 komentov
Okrem penez, je okolo toho dosť vybavovačiek. Ja som ešte musel vybavovať víza (bo som šiel do USA). To záleží na tom, ak chceš ísť. Ale v každom prípade, sa to dá a vrelo ti prajem, aby sa ti to podarilo. Teda, samozrejme, za predpokladu, že to chceš