Ahojte, rada by som sa opýtala, či sa niekto z vás chystá študovať vo Francúzku, či tam už študoval alebo študuje. Nemáte s tým nejaké skúsenosti? Ako tam funguje školstvo? Či je spoplatnené a do akej výšky...aké stupne vzdelania tam sú a tak ďalej...
nebola som študovať vo Francúzsku, ale počula som, že tam zvyknú študentom stredných škôl dávať ráno kondómy neviem, či každý deň, ale zdá sa mi, že raz do týždňa .... pre bezpečný život
@semhamforas , ahoj, no aj ja som niečo také počula..ale zase niekde som čítala že vraj len magisterské (teda postgraduálne štúdium) že bakalár by mal byť zdarma...práve preto netuším čo z toho sú mýty a čo fakty...
@laura9 nie, nepoznám, lebo po francúzsky viem povedať tak akurát "neprší" ale daj do googla "štúdium vo Francúzsku" a nájde ti milión odkazov .. nechcem zase vravieť, že je to o lenivosti
@semhamforas , áno máš pravdu, heh..ale predsa, dala som to aj tu...že možno z motyky vystrelí...len ono sa to niekedy dosť ťažko hľadá :/ a lenivosť je moja silná stránka
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
9 komentov
Mńa by skôr zaujímalo štúdium na vysokých školách presnejšie..
Totiž chcela by som to o rok vyskúšať ale nemám tušáka čo a ako a či sa to oplatí....
1. IELTS minimálne na úrovni 6.0
2. TOEFL (paper-based) minimálne na úrovni 550
3. TOEFL (computer-based) minimálne na úrovni 213
4. TOEFL (internet-based) minimálne na úrovni 80
5. Cambridge Advance level C
6. Cambridge Placement minimálne na úrovni 140
... alebo musíš vedieť po dánsky, čo je dosť nepravdepodobné
@laura9 skôr by som hľadala nejaké iné fóra, viac zamerané na štúdium Slovákov vo Francúzsku
Ale ďakujem vám všetkým ozaj...
@missewo no to by bolo fajn nájsť také fórum..nepoznáš náhodou nejaké?
@laura9 nie, nepoznám, lebo po francúzsky viem povedať tak akurát "neprší" ale daj do googla "štúdium vo Francúzsku" a nájde ti milión odkazov .. nechcem zase vravieť, že je to o lenivosti