Ahojte som v druhom ročníku na strednej a chcel by som ísť študovať do francúzska na vysokú školu. Francúzštinu sa učím na škole a začal som chodiť na kurz. Máte niekto skúsenosti so štúdiom vo francúzsku alebo nejaké rady ako sa tam dostať na vysokú škol
co tak ist na VS na Slovensku, na frankofonne studium a odtial sa dostat do FR? je vela sposobov ako sa tam dostat...treba pocuvat francuzske radia NRJ, Evasion, relacie, TV5, citat knihy, pohladaj si Le Monde, Figaro, Equipe a pod. pocuvat pesnicky a ucit sa to takou nenasilnou metodou
O frankofonom študiu na slovensku som doteraz nepočul ale to asi nie.Hlavne sa teraz musím zlepšiť v tej francúzštine aby som mal nejakú šancu tam ísť a ďakujem za tie rady s radiami a relaciami.
@helloxd ja chodim na fraknofonne a mam to zadarmo ale mas pravdu, niekde sa to plati...napr. anglofonne studium je u nas tiez spoplatnene a nie je to lacne...treba si zistit podla univerzit
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
6 komentov