Ahojte ľudia.. Má niekto skúsenosti s dovolenkou, brigádou, pobytom alebo študovaním vo Francúzsku? Chcela by som niekedy navštíviť túto krajinu tak by som chcela vedieť, že ako ste sa tam dostali, koľko to asi stálo a či je ťažké tam žiť.. Dakujem.
vo FR som bola trikrát. raz s našimi na dovolenke, keď som mala 9, začínala som sa učiť franinu a ledva som zo seba vykoktala bonjour a merci a všetci sa mi smiali.
potom zo strednej, keď som bola na krátkom výmennom pobyte, mala som 15, strašne mi mlela huba, párkrát ma takmer vyhodili zo skupiny, lebo si mysleli, že som náhodne sa privťoraná Francúzka, až potom im došlo, že som slov. študentka a strašne som sa smiala na tom, akí sú hlúpi aj zo svojho vlastného jazyka.
a naposledy dva roky dozadu, keď som tam stopovala hore dole a vykecávala sa s každým, koho som stretla.
ono, žiť vo Francúzsku... je to ľahké, pokiaľ vieš ich jazyk a si ochotná sa asimilovať a milovať všetko francúzske. ak nespĺňaš ani jednu podmienku, tak sa tam všetci na teba vyserú.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
7 komentov
potom zo strednej, keď som bola na krátkom výmennom pobyte, mala som 15, strašne mi mlela huba, párkrát ma takmer vyhodili zo skupiny, lebo si mysleli, že som náhodne sa privťoraná Francúzka, až potom im došlo, že som slov. študentka a strašne som sa smiala na tom, akí sú hlúpi aj zo svojho vlastného jazyka.
a naposledy dva roky dozadu, keď som tam stopovala hore dole a vykecávala sa s každým, koho som stretla.
ono, žiť vo Francúzsku... je to ľahké, pokiaľ vieš ich jazyk a si ochotná sa asimilovať a milovať všetko francúzske. ak nespĺňaš ani jednu podmienku, tak sa tam všetci na teba vyserú.
a vôbec inak nechápem, čo sa chceš dozvedieť touto diskusiou, keďže nekladieš konkrétne otázky.