Mám takú možnosť ísť na strednú školu do Gb. Mám tam sestry. Čítala som si o tom už veľa a zistila som niekoľko informácií : prvý rok tam môžem študovať ako cudzinec : Angličtina ako cudzí jazyk, potom na výber je z 28 odborov na jednej strednej škole : m
no vyzera to super ale tym padom by si tam musela ist aj na vysku. teda nie ze musela ale bolo by to najlepsie. cize sa musis pripravit ze najblizsich 8-10 rokov budes vo VB. ale ak tam mas rodinu tak to zvladas
Na Slovensku je podľa mňa veľmi zlý systém vyučovania na stredných školách. veď keď chce ísť niekto na strednú školu, nevie s istotou že keď vyštuduje jeden odbor že ho to po skončení strednej bude ešte zaujímať, preto tam aj chcem ísť
@Aniculik1995 nevymyslaj.. Stredne skoly na slovensku su obsahom uciva jedny z najkvalitnejsich na svete. Velku cast toho co sa budes ucit v anglicku na strednej vedia uz nasi deviataci na zakladnej.. Do anglicka radsej na vysku, tam uz nie je nad cim premyslat
Dobre, viem tu sa lepšie učia : ale nemáš na výber na jednej strednej škole z 28 odborov : u nás je to tak že jeden odbor na 4 roky strednej školy, ale tam si môžeš vybrať 5 odborov, je to lepšie už len preto keď ešte nevieš aké by si chcel mať zamestnanie !
Niekedy to jedno nieje, lebo sú aj také školy ktoré ťa pripravujú na výšku : nebolo by dosť dobré kebyže chceš ísť zo strednej Obchodnej, na výšku Veterinu : nemáš základy : ale to bol iba príklad !
ja ťa nechcem od ničoho odhovárať a je to asi životná šanca....ale nie všetko je také jednoduché ako sa na 1. pohľad zdá ...ináč... good luck and take care of you
Na rok by som išla bez váhania a ešte by som si nechala vŕtať koleno.
Absolvovať celé stredoškolské štúdium..po našej ctenej reforme je to zrejme už aj tak jedno.
O kvalite výuky piatich (!!) odborov súčasne mám pochybnosti, ale budiž.Viem si predstaviť seba, ako dopoludnia driemem v škole a popoludní sa vzdelávam v tom, čo ma zaujíma
rozhodne by som tam isla na tvojom mieste..takto sa aj dost dobre naucis jazyk,ziadny slovensky stereotyp,novi priatelia a zazitky..a stokrat lepsie skoly ako na slovensku..isto tam chod nema ta co omrziet..
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
26 komentov
Absolvovať celé stredoškolské štúdium..po našej ctenej reforme je to zrejme už aj tak jedno.
O kvalite výuky piatich (!!) odborov súčasne mám pochybnosti, ale budiž.Viem si predstaviť seba, ako dopoludnia driemem v škole a popoludní sa vzdelávam v tom, čo ma zaujíma
Určite choď.