je tu nejaký Birdzák, ktorý študoval jazyk v zahraničí? Mám namysli pobyty v rodine.. nemám namysli Erasmus, ale platené pobyty.
Kurz jazyka a štúdium v zahraničí v rodine. Cez agentúru a pod. Pobyty na 6 až 12mesiacov. Okrem USA --> iba Európa..
Bola som v Anglicku konkrétne v meste Torbay a študovala som v LaL School Language Centre. Bývala som v rodine spolu s jednou kamarátkou, no nebola som tam tak dlho, cca dva mesiace.
Šla si cez agentúru? A za tie 2 mesiace sa niečo nalepilo na teba? Ja by som chcel ísť tiež, ale francúzštinu na cca 6 až 12mesiacov. Len že, ekonomicky z toho výjsť je problém, keďže tie pobyty nie sú najlacnejšie.
cez agentúru, ale v podstate mi to sprostredkovala škola. Jasné že nalepilo, okrem jazyka aj super zážitky. Je to dosť drahé, ja som bola pár rokov dozadu a vyšlo ma to okolo 600 €
Počkať, 600€ mesačne, alebo? Lebo, čo som pozeral, tak 12mesačný pobyt v rodine k tomu kurz jazyka dokopy cca 10 000€.
Aj ked pises, ze na 2 mesiace si len bola, tak aj tak malo si platila.
@dreams155 ano 600 eur ale to bo asi pred 6 rokmi, mozno aj 7.. A mala som to so zlavou od skoly za dobre vysledky tym padom som platila len cast pobytu.. Ale dokopy to bolo mozno tych 1200 €. Samozrejme len pobyt a skola. Vsetko ostatne som si hradila zvlast a sama
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
7 komentov
je tu nejaký Birdzák, ktorý študoval jazyk v zahraničí? Mám namysli pobyty v rodine.. nemám namysli Erasmus, ale platené pobyty.
Kurz jazyka a štúdium v zahraničí v rodine. Cez agentúru a pod. Pobyty na 6 až 12mesiacov. Okrem USA --> iba Európa..
Bližšie info rozbieham v komentoch. Kľudne aj TS.
Šla si cez agentúru? A za tie 2 mesiace sa niečo nalepilo na teba? Ja by som chcel ísť tiež, ale francúzštinu na cca 6 až 12mesiacov. Len že, ekonomicky z toho výjsť je problém, keďže tie pobyty nie sú najlacnejšie.
Počkať, 600€ mesačne, alebo? Lebo, čo som pozeral, tak 12mesačný pobyt v rodine k tomu kurz jazyka dokopy cca 10 000€.
Aj ked pises, ze na 2 mesiace si len bola, tak aj tak malo si platila.