u mna to iste ako u @george90 ...... studovat som to chcela. a bavilo ma to. ale skola mi to za tie roky pekne znechutila. ale prispelo k tomu asi aj to, ze vidim, ze ini, co sa velmi nederu, tak maju uz aspon nejaky titul a na nasej skole sa nadrieme ako kkti a mame z toho velke hovno.
Viacero ľudí, študuje lebo musí (lebo ho prinútili rodičia), niektorí... lebo chcú.. vedia, že ak budú mať dobrú školu, budú mať dobré zamestnanie a tým pádom aj peniažky Neviem no... Môj názor
lebo musím.. resp. keby neštudujem, musím už pracovať.. život na intráku je celkom OK, aj keď tieto prvé týždne som sa domov hrabala v každú možnú chvíľku. Mať tak všetkých k životu potrebných priateľov v meste, v ktorom študujem, dokonca na jednom intráku a aj tá škola by ma začala baviť.. Skúšky si však zatiaľ predstaviť neviem a tak je dosť možné, že už v letnom semestri budem nezamestnaná
aj aj....lepšie povedané, jasné, že chcem študovať, ale k štúdiu často patrí učenie sa toho, čo človeka až tak nezaujíma a to si proste len tak odbije, aby sa dostal ďalej.
budem študovať preto že chcem ... a rodičia mi do toho nič nehovoria (hovoria mi len do strednej školy, keďže uprednostňujú cirkevné školy, ktorým sa chcem vyhnúť ...)
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
42 komentov
lebo musim
Učím sa preto, lebo chcem.
Som na mojej novej na-samovraždu škole, lebo študovať chcem.