Ešte si pamätám na takú taxikársku hru z temného prostredia z nejakej budúcnosti, mesto bolo obklopené múrmy a všade na uliciach boli prostitútky a bezdomovci, na začiaktu keď sa hra spúštala tak sa tam objavoval taký doktor, profesor, alebo neviem´...
Tú hru som ako decko miloval a neviem ani za boha o nej nič na nete nájisť, nevie niekto?
na stuns sa pamatam aj ja, boli to super hry,take tajomne, ja som mal rad DAVE, neviem ci to poznate. asi 18 levelov to ma, pamatam sa, som mohol mat dakych 13 rokov, vecer som sa hral tu hru, vsade tma, no velmi dlho to uz islo, snad aj 3 hodiny, naraz ma daky zombik zabil, a ja som krical ako blazon, som sa vzil do toh to boli casy
jasne ze som to hral, ja tie stare hry zboznujem najviacej sa mi pacilo to vytvaranie trati, tie klopene a hlavne tie skokanske co sa tam daly robit zo slabsim autom ani sa to nedalo prejst no nepacilo sa mi to 2d prostredie kde napriklad domceky boly animovane len z jednej strany , takze ked si okolo nix kruzil, stale si vydel domcek len z jedneho uhla ale bola to stara dobra hra
mna skor bavylo vytvarat na nej nove trate ako to hrat dookola takze nad robenim trate som travil viacej casu ako potom jej hranim
@0 si mohol dat aj dunu 2 to je klasika wed to bola prva v realnom case sa odohravajuca strategia tu som hral dost dlho az kim som ju uspesne nepresiel a sla aj na compox z 1mb ram a 286 procesorom mno, len trebalo vypnut ten nc a spustat cez prikazovy riadok dosu, lebo potrebovala pre spustenie prave 1mb ramky este si pametam tie zvuky cez pc-speaker to bolo neco
alebo f-19 stealth to som hraval u jedneho znameho na starej pp-06 co bol pocitac z 640kb!!! ram a nejakim 5-6?mhz procesorom dodnes si pametam na ten pisklavi zvuk pc-speakera co mal bit akoze prudovy motor dokonca to mozna este mam v svojom archive niekde na velkych (5",25 ) disketax
ta pp-06 bol pocitac PC, aby ste ma xapali, veci neznaly... to nebol 8bit, ale normalny 16 bitovy PC pocitac, postaveny na ceskoslovenskej? kopiii procesora intel 086
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
16 komentov
Tú hru som ako decko miloval a neviem ani za boha o nej nič na nete nájisť, nevie niekto?
Snad to neni Warez
mna skor bavylo vytvarat na nej nove trate ako to hrat dookola takze nad robenim trate som travil viacej casu ako potom jej hranim