O chvíľu budem mať stužkovú a narazila som na taký "problém" že neviem čo s tunelom na ľavom uchu s veľkosťou 7mm. Nemôžem ísť predsa na stužkovú s tunelom Druhá vec je, že by som si rada dala aj nejaké náušnice alebo tak. Je jediná možnosť len vybrať
ak máš tunel tak by si so ho mala nechať, nie? načo potom rozťahuješ ucho keď to chceš skrývať??? a naušnice sa dajú predsa kombinovať aj s tunelmi/plugmi
nechápem prečo by si nemohla ísť na stužkovú s tunelom ja som s nimi tiež šla a nikoho to nezabilo. známa má tunely 4,5 cm a rovnako s nimi šla na stužkovú
toto bude o chvíľu problém viacerých Jedna minule písala, že nosí závesné náušnice alebo si ich dáva pod tunel (to som ale nepochopila, žeby mala pod tunelom dierku?) No, každopádne ak máš tunel len v jednom uchu, je to ťažšie.
Alebo si tam daj plug a cez neho dierku sprav...
možno ti pomôžu tieto videá, aleboi si skús vyhľadať iné...
A ešte jedno riešenie ma napadlo- môžeš ísť s jednou visiacou náušnicou a plugom rovnakej farby! videla som to v telke, nosila to tak jedna superstáristka... teda, ak by sa ti to tak páčilo... k tomu sa hodí cop na jednu stranu, kde máš tú krátku náušnicu a kde máš visiacu, nemáš vlasy.
1) neviem preco by si nemohla ist s tunelom
2) daj si plug.. ja som nosievala istu dobu plugy s takym "diamantom" a vyzeralo to iba ako veeelka nausnica..
problem solved
a btw v pohode som nosila aj nausnice "pod" tunelom, tak si ich daj tak a hotovo
Ono to ide "zamaskovať" napr. aj tak, že do jedného roztiahnutého uška si dáš plug jednofarebný, a do druhého neroztiahnutého si dáš zapichovačku približne rovnako veľkú a rovnakej farby
a keď vidím týchto odborníkov na všednosť, nech vám nejebe, každý nech si robí s telom, čo uzná za vhodné. nezáviďte tiež mám diery v ušiach od 16 a nikdy som nemala problém, vzali ma aj do roboty a prijali aj na výšku, nerozumiem, čo si riešite egá zase.
Toto nechapem ludia sia si urobia tunel, tetovanie, dredy a potom pride situacia ked rozmyslaju ako to schovat, lebo sa to nehodi Nad tym netreba premyslat trochu dopredu?
V pohode choď aj s tunelom. Nikto ťa za to neukameňuje. Na stužkovej predsa budú len ľudia, ktorí ťa poznajú (+ zopár rodičov, ktorí ťa nemusia zaujímať), takže ten tunel na nich vôbec nebude pôsobiť rušivo.
Pokiaľ to neodporuje školskému poriadku, môžeš tak samozrejme ísť aj na stužkovú.. Ja som na svojej nebola, ale bola tam kopa ľudí s tetovaním, po minulé ročníky tuším aj s dredmi. Ono snažili sa niektoré živly nútiť dlhovlasých chlapcov ostrihať sa, za čo by som im opakovane obíjala ksichty o obrubník, ale určite ťa nevyhodia ani nič.
A aké máš vlasy? Nedá sa to jednoducho zakryť aspo§ nejakým voľne padajúcim prameňom?
7 mm máš málo, to je v pohode, ako tu už písali, daj si náušnicu pod to ak chceš visiacu, kamarátka to tak nosieva stále a aj ja si to chcem dať tak na stužkovú náušnica má ten háčik tenký to tam pohode vopcháš...
ježiši tak keď už chceš mať tunel, tak si ho nechaj, nie? a čo keď to je slávnosť? to znamená, že nemôžeš mať tunel? si mala vidieť mňa na stužkovej? ....
7mm? a to tu riešiš jeho viditeľnosť?!
Veď to je ledva dieročka
Normálne si daj naušnicu pod tunel a máš to
Ja to tak nosím stále
A taktiež mám o 2 mesiace stužkovú a som toho názoru, že mám tunel pre vlastné potešenie nie pre predsudky iných...
Tak by si sa na to mala pozerať aj ty a nie riešiť otázku toho ako ho máš skryť...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
40 komentov
ja neviem, myslela som že je to taká riadna oficialita
Je to fajn spomienka
ja mám 10 a nikto si to nevšíma
Alebo si tam daj plug a cez neho dierku sprav...
možno ti pomôžu tieto videá, aleboi si skús vyhľadať iné...
2) daj si plug.. ja som nosievala istu dobu plugy s takym "diamantom" a vyzeralo to iba ako veeelka nausnica..
problem solved
a btw v pohode som nosila aj nausnice "pod" tunelom, tak si ich daj tak a hotovo
Ale holt, zaplat za svoju tuzbu byt cool a in, vyzerat ako priemerny obcan.
A aké máš vlasy? Nedá sa to jednoducho zakryť aspo§ nejakým voľne padajúcim prameňom?
Veď to je ledva dieročka
Normálne si daj naušnicu pod tunel a máš to
Ja to tak nosím stále
A taktiež mám o 2 mesiace stužkovú a som toho názoru, že mám tunel pre vlastné potešenie nie pre predsudky iných...
Tak by si sa na to mala pozerať aj ty a nie riešiť otázku toho ako ho máš skryť...