Ahojte, potrebujem pomoct s prejavom na stuzkovu slavnost, ak by mi niekto vedel pomoct popripade aj poslat nejake priklady, budem velmi velmi vdacna, dakujem kazdemu
hlavne prepána nerob preddefinovaný prejav o tom, ako všetci ďakujete učiteľom za každú iskru poznania, rodičom za výchovu, a nech postojí chvíľa, lebo je krásna.
sakra, končíte strednú, máte život pred sebou, konečne buďte sami sebou a aj ten príhovor poskladaj tak, aby bol o vás. to povie stokrát viac, ako vygooglené žvásty, ktoré si s tebou všetci budú odriekať naspamäť, lebo je to také klišé, že už to všetci poznajú...
Ja som použila aj trochu z tých sladkých debilin, ktoré tam musia byť, ale vložila som tam aj niečo od nás, určité charakteristické momenty, a spomienky, ktoré sme zažili len my
Ja by som tiez dala nejaku vlastnu tvorbu nieco od srdca nieco tipicke pre vas mozno nejaku hlasku z hodin, nieco na co si vsetci pospominaju...a na zaver by sa mozno aj to podakovanie ucitelom a rodicom hodilo...predsa len je za co dakovat
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
6 komentov
sakra, končíte strednú, máte život pred sebou, konečne buďte sami sebou a aj ten príhovor poskladaj tak, aby bol o vás. to povie stokrát viac, ako vygooglené žvásty, ktoré si s tebou všetci budú odriekať naspamäť, lebo je to také klišé, že už to všetci poznajú...