Ahojte ludia... prosim Vas nevedel by mi niekto poradit kde zozeniem lacneho a dobreho fotografa a kameramana zo Ziliny? Moji spoluziaci su totizto absolutne pribrzdeny a chcu dat za KAMERAMA+FOTOGRAFA+DJ-a 1000€!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!podla mna
ja som jednoducho sklamana z toho akych ludi vo svojom okoli mam... zacinam rozmyslat nad tym, ze sa vykaslem na celu stuzkovu a podla toho kolko by ma stala, si nasetrim na 10-dnovu dovolenku v alpach!a nie na jeden pojaseny vecer,na ktory si ani nespomeniem... a to som nespomenula, ze v triede je nas 22(!)a oni chceli mat stuzkovu v holiday INN. na osobu by to vyslo nejakych 35€. to sa mi podarilo im vyhovorit, a tak sa rozhodli ist do Vuralu a bude to stat LEN 27€.... ja uz som zufala...
a inak to je dobry napad co si napisala... lenze bohuzial obavam sa ze pri tych nasich kravach by to neslo... takze jedine nejaky ,,profesional´´... pomoc mam ine nervy!
a dnes je u nas na skole rodicko, takze som zvedava ako to dopadne... lenze problem je v tom ze len malo rodicov na rodicovske zdruzenia chodi... no necham sa prekvapit
No jebal by som celú stužkovú.. Tie trápnosti čo sa tam dejú fakt nemusím a ešte za hentaké peniaze? Ožrať sa dá podstatne lacnejšie... A tá dovolenka je každopádne omnoho lepší nápad..
My sa skladáme po 20 eur od prvého ročníka..Je to myslím, že dobrý systém v tom, že nemusíš dať potom naraz hneď celú sumu...
Ale podľa mňa sa z toho robí veľké haló...úplne by stačilo urobiť pár fotiek a nie ešte kameramana dotrepať, veď to nie je svadba Je to len večierok pre študentov a rodičov,...
@mm47 tak mi sme si pozrei portfolio spoluziakovho kamosa a lubilo sa nam to a vypital si za tol len jedlo na stuskovej a fotky boli viac nez dobre, ono v dost vela pripadoch hlavne na slovensku co si vsimam tak cim drachsie este nieje znamka dobrej kvality...co je asi aj priklad kameramana co nam "vybavila" tiredna exekti ako z wordu externi mikrofon to asi ani nevedel co znamena a triednina super cena s ktorou sa urcite sahla s kameramanom noo... Toto je o celej mentalite slovenska a neviem ci som to mal venovat tento koment prave tebe za tu odpoved co si mi napisal
Ked ma niekto normalnu kameru a vyzna sa (takych je 1000000) tak snad je to jedno ne? aj tak si to clovek pozre nejake video zo stuzkovej raz niekedy po nej , druhykrat s detmi po rokoch mozno a serie na to
Dnes uz ludia potrebuju kameru za 100000000Eur a nejakeho hollywoodskeho kameramana
Vsetko okolo stuzkovej sa moc precenuje a robi sa z toho velka vec.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
15 komentov
kameraman = niektori rodicia a potom sa to pospajalo. Podla mna sa stuzkova naozaj precenuje z financneho hladiska
Vsetko je ovela lacnejsie ako hento , takze mate velky vyber.... Daj si do google , FOTOGRAF- Zilina a prveho co to najde.
a inak to je dobry napad co si napisala... lenze bohuzial obavam sa ze pri tych nasich kravach by to neslo... takze jedine nejaky ,,profesional´´... pomoc mam ine nervy!
Ale podľa mňa sa z toho robí veľké haló...úplne by stačilo urobiť pár fotiek a nie ešte kameramana dotrepať, veď to nie je svadba Je to len večierok pre študentov a rodičov,...
Ja som dal 200e na celu stuzkovu.
Ked ma niekto normalnu kameru a vyzna sa (takych je 1000000) tak snad je to jedno ne? aj tak si to clovek pozre nejake video zo stuzkovej raz niekedy po nej , druhykrat s detmi po rokoch mozno a serie na to
Dnes uz ludia potrebuju kameru za 100000000Eur a nejakeho hollywoodskeho kameramana
Vsetko okolo stuzkovej sa moc precenuje a robi sa z toho velka vec.