Ahojte, mám otázku na dievčatá, ktoré na stužkovej nemali otca poprípade na chalanov, ktorý tam nemali mamu...rodičia sú rozvedení, ja mám tento rok stužkovú a svojho otca tam určite nevolám. Stále mi však vŕta v hlave otázka, čo budem robiť počas rodičov
boze to je uplne v pohode, nikto to nebude riesit. aj na nasej stuzkovej mala jedna baba len mamu a este maminu sestru. a proste tancovala a s mamou. a dalsia spoluziacka tam mala len svoju starsiu sestru s frajerom. tak tancovala s tym jej frajerom. to je uplne jedno
spoluziacka tancovala s novym manzelom svojej mamy :/
tak bud tancovat nebudes (lebo fakt je to trapne a ja som myslela, ze sa od hanby prepadem) alebo sa jednoducho vyhovoris, ze napr. tato je v nemocnici alebo nieco take....
Tak tancuj s mamou... Aj ona je tvoj rodic a je ovela lepsie ked si zatancujes s nou akoby si si mala volat nejakeho frajera... Je to podla mna trapne...
@isicatko normalne tam ku mame zober nejakeho partnera, ja som tak bol napr s krsnou. A tancuj s nim, zadna veda Ak si teda nechces zatrsat s mamkou...hlavne z toho nerob vedu, je to normalna vec toto
tancovať by si mala normálne s maminou... ale asi by bolo dobré, keby si na stužkovú zavolala aj niekoho iného, či už napr. jej sestru, tvoju babku, sestru a pod. aby tam nebola sama,lebo predsa len, ty budeš väčšinu času tráviť so spolužiakmi...
ja som napríklad mala oboch rodičov, ale rodičovský tanec som netancovala, kedže v opätkoch som mala problém prejsť tri kroky a nie tancovať a nebola som jediná. len tak sme sedeli pri stole hrkútali a komentovali ostatných počas toho tanca. nikto to neriešil. spolužiačka tancovala s mamou, Ďalšia s frajerom, takže je to jedno si myslím. Ide o to aby si sa hlavne ty zabavila s triedou
Nerob z toho takú vedu... Nie je tvoja chyba, že sa vaši rozviedli, ani že tam otca nechceš volať (verím, že na to máš pádny dôvod). A tvoji spolužiaci to nemajú prečo riešiť - a ktovie, možno je medzi nimi aj niekto ďalší, kto je na tom podobne a tiež to len nepriznal...
A kamarátka na stužkovej tiež nemala otca (aj keď z trochu iných dôvodov) a tancovala tuším s bratom...
@isicatko myslím, že skôr s mamou. Ber to aj z tej stránky komu tým spravíš väčšiu radosť. Povedal by som, že vždy ako prvý prichádza do úvahy rodič a potom až niekto iný. Ale fakt je to jedno. Ja som nemal nikoho na stužkovej a žily mi to netrhá. Ak mám inak pravdu povedať ja som tam šiel s cielom baviť sa. Keby to tak nebolo ani tam nejdem.
@isicatko ja ak si dobre pamatam, tak som netancovala, nasi su rozvedeni, otec na stuzkovej nebol, proste som si sadla a sedela, nech si mysli co chce kto chce.... a ze vsetci tvoji spoluziaci maju komplet rodinu? Tomu sa dnes chce tazko verit, ale ak ti to tak vadi, tak zaklam... mne pride divne tancovat s mamou napriklad
tak zoberieš svoju mamu .. u nás tiež jeden má rozvedených a jeho mama tam nebola (i keď rozvod nebol dôvod) a rodičovský tancoval so spolužiačkinou mamou
u nás tiež dve spolužiačky tancovali s mamou a nikto z toho nerobil vedu ani sa nad tým nezamýšľal.. určite by som tancovala radšej s ňou (ked už je také niečo ako rodičovský tanec) ako keby som len tak sedela či stála niekde
v pohode nič si z toho nerob....u nás kopec báb tancovalo ten tanec s mamou....a ja tiež, lebo moj tatko neznáša tancovanie povôdne povedal, že to ma radšej pozve na cigaretu ...ale nakoniec sa nám to s maminou zapáčilo
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
30 komentov
tak bud tancovat nebudes (lebo fakt je to trapne a ja som myslela, ze sa od hanby prepadem) alebo sa jednoducho vyhovoris, ze napr. tato je v nemocnici alebo nieco take....
Btv. to, že všetci maju v tvojej triede kompletné rodiny ešte nemusí znamenať, že naozaj všetkým prídu obaja rodičia.
A kamarátka na stužkovej tiež nemala otca (aj keď z trochu iných dôvodov) a tancovala tuším s bratom...
ale keby tam mám len maminu, tak určite tancujem s ňou....