ak by ste si mali vybrať či chcete v 4. triede radšej stužkovú, alebo triedny výlet namiesto stužkovej, čo by ste si vybrali? ja určite chcem radšej stužkovú... lenže nás je málo, a väčšina je za to, aby sme išli do talianska... no a keďže sa budem vtedy
džízs... nemať stužkovú, to si neviem ani predstaviť... skús ich trochu dokopať do riti, a potom aj do hlavy, aby sa im mozog usadil do správnej polohy lebo očividne máš retardovaných spolužiakov. k moru nech chodia s rodičmi, a výlet si môžete spraviť cez dozvuky.
@chanteuse naša triedna je mimo a ona ich práveže prehovárala na výlet ... no hej veď práve že ak ma neprímu na tú VŠ kam chcem tak si to potom odtrpím celý život a nebudú to teda ľahké prípravy čiže radšej nato kašlem aj tak tam nechcem ísť
@wind oni sa už teraz(od druhej triedy) idú skladať a objednávať tie zájazdy proste ja ich nechápem ... ale keby nemáme takú triednu na hlavu nieje žiadny problém :/
joj to také .stejne voľba padne na rodičov a oni rozhodnú nie decká ako to bolo aj u nás.väčšina deti chcela výlet. na rodičovské nabehli rodičia a ee žiaden výlet nebude do ... pôjdete chválabohu niekde do tramtárie trepať sa mi nechcelo navyše riskantné bo ani v zahraničí nemožno chľastať aj bez rodičov, bo polícia zabasne a kaucia taká, že rodičom sa z kečky bude pariť.
@fleur1301 ja si to tiež myslím ale teraz keď sa nejde na stužkovú fakt neruším už čo robiť... vieš lebo jedna vplyvná osoba dá argumenty prečo nie stužková a oni sa k nej všetky pridajú...
@miki24 u nás sa to už riešilo na rodičku a rodičia povedali že sa máme rozhodnúť my čo chceme... tiež nechápem ... moja mama povedala že ja tam ísť nechcem ale že ona to platiť bude... potom som jej povedala svoje a dúfam že konečne nabrala rozum a nebude ma tam nútiť keď tam ísť nechcem
my sme mali aj tak dosť nahovno kolektív, ale kvôli stužkovej sa rozpadol úplne... pred stužkovou všetci po sebe len vrieskali, kvôli peniazom, kvôli programu + dve dievčatá si nechtiac kúpili rovnaké šaty, tak si to viete predstaviť všetci si vykričali, čo v sebe dusili za tých 3,5 roka...
stužková bola strašný trapas, všetci sa umelo usmievali a bavili.... program úplný trapas a po stužkovej - prepočítavanie peňazí, nepozvaní a nezaplatení hostia, čiže zase peniaze + zmizli nejaké zákusky a chlast
takže, čo sa týka našej triedy na sš, tak najlepšie by bolo, keby sme neriešili nič a rodičia by nič neplatili, keďže išlo o dosť veľa peňazí
podla mna je to individualne, my sme taka drbnuta trieda, že sa nedohodneme na ničom, každý je lenivý a nikomu sa nič nechce vybavovať, radšej by som teda išiel do zahraničia alebo čo, ako trapošiť niekde.
@strejdabob no veď toto že aj náš kolektív je proste úplne na prt lebo sme podelení na skupinky a proste oni riešia problémy asi 2 dni pred všetkým čiže verím tomu že za 2 roky si to ešte rozmyslia
@maneater aj my sme boli taká drbnutá trieda a celú stužkovú som riešila ja s fakt malou pomocou asi dvoch iných báb...a ešte som bola za najväčšiu kozu, lebo "som od nich stále niečo chcela"...a myslíš, že sa mi potom niekto poďakoval?
@simka1311 a aj keď hovoríš, že ste nahovno kolektív, aj tak chceš s tými ľuďmi stužkovú? veď podľa mňa je stužková a hocijaká taká akcia hlavne o ľuďoch... keby ste sa aj dohodli na stužkovej, tak ju ďalej musíte organizovať spoločne, spolu robiť program, spolu sa dohodnúť na každom detaile... a keď už teraz máte problémy, tak si predstav, jak to bude vyzerať potom
@simka1311 tak neviem čudné no. nejakí rodičia u nás aj chceli, aby bolo v záhraničí, ale tí skúsenejší rodičia ich uzemnili či sa bude im chcieť behať do tramtárie kvôli tomu, že zatknú za opilstvo a cálovať k tomu ťažké prachy. tak aj tamtí ustúpili. potom tí zase ustúpili, že aby na normálnej klasickej stužkovej sa podával alkohol aj nám a každý si prišiel na svoje bola spokojnosť... ja do zahraničia nešiel by som to fakt odveci na výlet môžem ísť kedykoľvek.
@fleur1301 sa ti čudujem, že si sa na to nevykašľala, áno ide o spomienky, ale aby som sa premáhal, aj napriek tomu, že ostatní to majú vieš kde, to by sa mi neoplatilo
@strejdabob to sú maličkosti ... ale aspoň by nám odpadla kopa vyučovania však terajšie štvrtáčky furt sa neučili lebo taz bolo hento raz nacvičovali to potom boli na stužkovej potom im riaditeľka dala riaditeľské voľno... no to čo je
@miki24 tak ale zas to nieje len o chlaste lenže mne sa tam nechce trepať a hlavne nie s našou triedou... mám dosť keď teraz spolužiačka rieši debilné problémy typu kvôli mne sa nebavíš s tou a s tou tak sa s tebou nebavím aby si sa s nou bavila... však ja sa tam fakt cítim jak v škôlke :/
@night napodobne... vy aspon 3 dni dopredu.. my 1 deň... triedna mala peke nervy a na všetky scenky hovorila že su ubohe a trapne.. no až take sa mi nezdali až na jednu ktora bola fakt dosť trapna.. chvalabohu ja som nehrala v žiadnej scenke a ani mi to nechyba na kamere budem tak či tak
@simka1311 veru skôr kvôli stužkovej sa poháda aj u nás tak bolo jak materská škôlka pričom to bolo zbytočné, bo rodičia rozhodli tak ako rozhodli niektorí aj na oznámkach sa pohádali a tak...
@simka1311 to je pravda, to bolo pre mňa jediné pozitívum chlast z peňazí rodičov a veľa voľna a neučenia v škole
a zas veľa ľudí to berie tak, že dovolenka je týždeň možno a stužková je jeden večer/noc... a keď si myslíš, že rada stráviš s tými ľuďmi jednu výnimočnú noc, tak určite s nimi rada stráviš aj jednu výnimočnú dovolenku, nie?
inak, ja som bola tiez za vylet, ale to neprichadzalo do uvahy, v triede bolo 24 dievcat a este aj to malo chlapcov co sme mali,chcelo stuzkovu ja som povedala,ze sa mi zda nezmyselne pre jeden jediny vecer minut dokopy nejakych 130 000 sk, + u dievcat este bolo treba kupit saty,topanky, uces,makeup...ved preboha, to je neskutocne plytvanie...a nemyslim si ,ze to utuzilo kolektiv, lebo ti co sa spolu nebavili sa i tak nebavia a nevyhladavaju a ti co hej, tak sa stretavaju, lebo to chcu a nie preto,ze stuzkova bola super...
my sme mali stuzkovu v taliansku a bolo to super...vyhodit kopu penazi za jeden vecer na ktoreho organizacii by sme sa samozrejme pohadali ked si mozeme za tie iste peniaze (ak nie menej) dopriat 10dni volna spolu ako kolektiv a super sa zabavit...neni o com...a napr. moja mama z toho bola uplne natesena a stale si rada pozera fotky z nasho stuzkovania pri mori...to ze je to pre rodicov je podla mna uplna blbost...mna by viac potesilo keby su rodicia pri tom slavnostnom odovzdavani maturitnych vysvedceni...tam to ma podla mna aj vyznam...
@alysia veď to že sme na nič kolektív tak tam nejak ani ísť nechcem... rozmýšľala som že by som v 4. triede odišla zo školy do iného mesta 1. preto lebo chcem maturitu na škole s dobrou úrovňou, 2. lebo sa chcem pripravovať na talentovky v BA a nebudem tam stále lietať hore dole z Trnavy a po 3. aspoň budem mať stužkovú
@simka1311 dostaneš jasne, že hej jedna kamoška na stužkovej nebola, lebo jej bratovi sa stalo niečo vážne na motorke asi mesiac pred stužkovou a tak nešla. stužku samozrejme dostala...
Jebať výlety.. boha jeho ludia furt musia nečo vymyšlat.. stužkova je neopakovatelna vec raz za život do Talianska si icte bars aj terazn ale stužkovú už druhy krat mat nebudeš
len chod pekne s triedou.. a aj my sme rozmyslali nad vyletom, fajn vec cela trieda po kope ale ked bolo po stuzkovej tak... stuzkova je neopakovatelna (musim sa opakovať skvela akcia, ludia, proste vsetko, najradsej by som si zopakoval o rok znova podobnu akciu, z vyletu nikdy nebudes mat take vspomienky ako zo stuzkovej
urcite radsej stuzkovu.. ak chcu ist k moru spolu nech idu cez prazdniny ako chodievam s kamaratmi kazdy rok..ale ako ich presvedcis to fakt neviem.. a keď nie tak do IT by som šla-aspoň niečo,určite tam máš pár kamarátov ktorý niesu j**nutý
@antifunebracka vieš ako budem vyzerať? už som povedala že tam ísť nechcem tak že nejdem ...a nepoznáš našu triedu sme tam ako "škôlkarky" čo sa stále hádajú provokujú sa a neviem čo ...fakt ja to k životu nepotrebujem
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
67 komentov
Tak ale ak sa ti to kryje s inými vecami,ja osobne by som neriskovala,že ma kvoli tomu nevezmú na VŠ..
odkáž im: nech im nejebe
Na dovolenku si chodte hocikedy za svoje prachy ale na toto sa vam skladali rodicia a nemyslim si, ze budu mat zazitok z vasho lezania na plazi...
a bez rodičov a tých vecí okolo toho
nechápem..
a @8
stužková bola strašný trapas, všetci sa umelo usmievali a bavili.... program úplný trapas a po stužkovej - prepočítavanie peňazí, nepozvaní a nezaplatení hostia, čiže zase peniaze + zmizli nejaké zákusky a chlast
takže, čo sa týka našej triedy na sš, tak najlepšie by bolo, keby sme neriešili nič a rodičia by nič neplatili, keďže išlo o dosť veľa peňazí
» www.solvex.sk/stuzkova/...
Nuž ale mali sme konzervatívcov v triede, ale ja osobne som bol za týždennú dovolenku (určite lepšie viac dní ako pár hodín )
a zas veľa ľudí to berie tak, že dovolenka je týždeň možno a stužková je jeden večer/noc... a keď si myslíš, že rada stráviš s tými ľuďmi jednu výnimočnú noc, tak určite s nimi rada stráviš aj jednu výnimočnú dovolenku, nie?
výlet je podľa mňa obohacujúcejší duševne aj inak
ale zasa ak by som sa nemala kvôli tomu učiť na príjmačky, to by som nešla
však nemôžte ísť na ten výlet až po tvojich príjmačkách? alebo po maturite?
A chod do talianska ked je ta možnost.
na druhej svojej som nebola a je mi to ťažko jedno
inak, ja som bola tiez za vylet, ale to neprichadzalo do uvahy, v triede bolo 24 dievcat a este aj to malo chlapcov co sme mali,chcelo stuzkovu ja som povedala,ze sa mi zda nezmyselne pre jeden jediny vecer minut dokopy nejakych 130 000 sk, + u dievcat este bolo treba kupit saty,topanky, uces,makeup...ved preboha, to je neskutocne plytvanie...a nemyslim si ,ze to utuzilo kolektiv, lebo ti co sa spolu nebavili sa i tak nebavia a nevyhladavaju a ti co hej, tak sa stretavaju, lebo to chcu a nie preto,ze stuzkova bola super...
!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!