Nuž, neverím, že sa navždy zachová v pamäti a ak aj, tak len negatívne spomienku...No, jednoducho, niekedy v novembri by sme rad mali stužkovú, lenže akosi sa nevieme dohodnúť. Na ničom. Dokonca ani na stužkách, mám pocit, že aj na odtieni sa pohadáme ,
Pokial ide o oznamka, u nas sa to robilo narychlo a dopadlo to hrozne, ale uz sa s tym akosi vsetci zmierili, takze pohoda Salu mame v meste v podstate iba jednu, takze s tym problem nebol A suzky nam robila spoluziakova mama, myslim ze je absolutne jedno ako to vyzera, aj tak sa na to nik zblizka nepozera...
kasli na to. budes to vybavovat a nitko ta enbdue pocuvat alebo niekto b ta aj pocuval ale kazdy si bude hudiet svoje.
Preco vybavujes nieco sama? Ked maju na to cas tak maju. Potom uz bdue neskoro plakat. A zvycajen to tak byva. Vseci sa pre stuzkovu pohadaju. Preto by dakedy bolo lepsie ju ani nemat.
A ja z mojej stuzkovej nemam dobre zazitky Bol som po chorobe a dalej nekomentujem.
Ono nebol by problém vybaviť stužky, poháre a tekéto hlúposti,každý ma niekde známosti, u nás je to skôr tak, že nikto nepovie, lebo každý sa bojí, že to potom bude naňho, keď niečo nevíde, a sama...sme 2 až! A už ma niiič nebaví. Zrejme to spravím tak, že vybavím miestnoť a ďalej sa budem v kúte smiať, ako im to "skvele" pôjde..
hotel Tatra...a nevies, jak vela platili? U nas je totiz 20000 vela totiž, my sa ani nezbierame ešte, máme síce účet, ale je na ňom len na miestnosť, ktorú sme mali mať, lenže pán majiteľ mal zrazu zvláštne požiadavky, ktoré nám nepovedal prtedtým, tak uvidím, ako dopadneme veď aj školská jedáleň je fajn....
no platiliii newiemm...nak koloo 16000 asi...by som sa musela opytat ja si nepametam to mal w decembri...ale strawa bola dost o nicom sunkowa rolka s chrenowou penou za 250,- a tak jeden mini rezen a styri zemiaky a tak...
Naty podla mna je dobra taka nejaka restika v OD Slimak.. strasne prijemne to tam posobilo, ked som tam bola na stuzkovej... ale neviem kolko to tak mohlo stat....
kebyze nemas nick naty povedala by som ze si urcite moja spoluziacka co ma presne taky isty problem..vsetko vybavila a potom zacali mat niektori namietky..u nas asi ziadna stuzkova nebude..
btw v slimaku to je hrozne,terajsi maturanti to tam mali..otras
No,zatial to vyzera, ze bude ten Rapid...ten pan je mily, len proste ma podmienky, ze nemozeme svoje nealko,ale aj tak to vychadza stale lacno...a o ostatne sa nestaram
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
20 komentov
Preco vybavujes nieco sama? Ked maju na to cas tak maju. Potom uz bdue neskoro plakat. A zvycajen to tak byva. Vseci sa pre stuzkovu pohadaju. Preto by dakedy bolo lepsie ju ani nemat.
A ja z mojej stuzkovej nemam dobre zazitky Bol som po chorobe a dalej nekomentujem.
btw v slimaku to je hrozne,terajsi maturanti to tam mali..otras