najlepšie by bolo keby stužková ani nemusela byť...je to trápna formalita...a pri našom kolektíve...som rada keď od nich odídem(až na pár výnimiek)...
moja sestra mala za partnera bratranca...ja(ak vôbec bude stužková)asi partnera mať nebudem a je mi to vlastne aj jedno...
ak si chceš vziať partnera tak sa mu potom ale aj venuj(aspoň zo začiatku kým si tam nenájde kamarátov)ako by si sa cítila ty keby si ťa nikto nevšímal?
ja mať lepší kolektív v triede tak by som chcela ísť do zahraničia...
no my mame v triede len 4 chalanov, takze na stuskovu si chcem zobrat partnera (zatial som len tretiacka ale aj tak ale mama povedala ze nacoo, ked ona mala stuskovu, tak partnerov mali len dievcata co mali svojho priatela, no potom uznala, ze oni mali v triede aj chlapcov, u nas mame styroch a z toho troch mam rada takze bieda a to sme 27 dievcat
@2 my sme sa dosť dlho nevedeli dohodnúť, či pôjdeme do zahraničia alebo ostaneme pri klasike.. ale skončilo to takto.. a jasne, že by som sa venovala aj jemu
@3 woow, aj ja by som bol chcel mat taku triedu ze par chalanov a vsetko baby ...
ja som bol v cisto chalanskej vrr...a ine boli mix
aspon ze sme boli super kolektiv
U nas to bolo tak ze kto chcel si mohol zobrat partnera kto nie nemusel ...ja som nemal..kedze som v tej dobe nemal frajerku..nebol som sam ..bolo to asi tak pol na pol co mali a ti co nemali
@6 tak u nas kolektiv sa zacina rozpadat, ludia ukazuju aky naozaj su, vacsina mi lezie na nervy, ale sesternica ma v prvom rocniku varovala ze to v takych dievcenskych triedach su hadky stale, len ja som cakala ze budeme super kolektiv aj keby nvm co, no mala pravdu...
Stuzkova ma byt so spoluziakmy, partner/ka studenta tam nema co hladat. Viem, ze u nas sa pozyvali aj partnery, ale aj tak co oni robili? vacinou sedeli alebo nerobili nic. ale to bolo tak 50/50. Ale ja by som stuzkovu uz nechcel. I ked uz ani nebduem mat
My sme mali s aj bez... kto chcel si vzal a kto nechcel si nevzal... Ja som mala svojho kamarata a poviem vam, necitil sa tam blbo. V pohode zapadol a zabaval sa celu noc do rana... skor by som povedala, ze si to uzival viacej ako ja
ja mam tento rok...ale moc sa mi nechce....hlavne ked vidim ze aky je kolektiv v triede...(samozrejme su vynimky).....vsak u nas sa neda vobec na nicom dohodnut...uz sme mali mat pohare objednane a este sme si nevybrali...neviem ci to vobec stihnu dodat do nasej stuzkovej........takze z toho vyplýva ze nasa stuzkova bude VELKY PREPADAK
@15 ale neboj sa nebude.. aj my sme sa strasne hadali na oznamkach hlavne.. takmer najlepsie kamaratky si tak nadavali ze som neverila vlatsnym usiach.. ale ukludnilo sa to uz nastastie... uz nevieme len poslednu vec.. ci berieme partnerov alebo nie
no moj frajer je aj moj spoluziak ergo nemusim si brat partnera
osobne je to blbe a voci kolektivu...moje spoluziacky si tam dotiahnu frajerov a viete ako to skonci?? budu sa im venovat a cela stuzkova skonci ako fiasko...
moja kasmoka ma frajera-ale nikto ho nepozna a nema zaujem si ho tam brat...ak mas frajera, ktoreho pozna aspon zopar ludi v triede-tak budis...
boa ja mam stuzkovu za mesiac a coo ....nenavidim ludi ktor povedia ze blba stuzkova je to pamaiatka na cely zivot a komu sa nepaci nak tam nejde !! ja mam tiez taky spoluziakov je nas 24chalanov 8 bab povedalo sa kto nechce nak nejde a dovidenia !!! co sa budeme trapit nie sme nejak extra dobry kolektiv ale vychadzame vsetci spolu ... hadky koli stuzkovej ma kazdy ci oznamka pohare stuzky program a plno inych veci nikdy to nebude dokoale ze by to kazdemu vyhovovalo ale bohuzial ... a na stuzkovu si berem nejakeho kamarata este neviem ktoreho ale teraz riesime dolezite veci ako partnerov...
My sme síce mali mať klasickú stužkovú, ale na konci druhého ročníka sa rozhodla, že sa pôjde na výlet, tak sme boli na týždeň v Chorvátsku a stužkovali sme sa na móle pri západe slnka
ale spolužiačka si tam vzala aj priateľa a on bol taký pohoďák (až pridobrý pre ňu) a s ním sa dalo pokecať
k téme.. no ja si na stužkovú počkám ešte dva rôčky... veď ale nás je v triede 19 (jeden chalan s toho) to bude stužková aa ak nebudem mať chalana tak kamoša zavolám
no my sme uz od juna vo vire priprav na stuzkovu a celkom sa tesim a partnerov si berieme kedze s nikym nechodim ukecala som kamosa no a nemal by sa tam nusit pretoze je z rovnakej skoly a urcite tam bude niekoho poznat
stužková je fajn boli sme fajn kolektív,takže mám pozitívne spomienky zopár spolužiačok malo na stužkovej frajera a dá sa povedať,že sa výslovne bavili len s nimi a niektoré to aj celkom mrzelo....ale zase na druhej strane ja som bola kamarátovi na stužkovej a nemám pocit,že by ho moja prítomnosť nejako obmedzovala...ja som sa bavila s jeho spolužiakmi a on si tam dokonca našiel frajerku takže je to individuálne,záleži od človeka či sa vie prispôsobiť.ja osobne som za stužkovú bez partnerov,predsalen je to triedna záležitosť
neviem..ako by som to riesila,keby to bolo inak,ale mala som za partmera svojho priatela.a nikdy nebudem lutovat..Priznam sa,nie som moc kolektivna,nemám rada oficiality ani spoločenské udalosti a v tej chvíli bol pre mna moj chalan to najlepšie,čo sa mi podarilo vybavit.vystupovala som aj so spoluziackami--aj tancovala.ale vacsinu casu som sa skryvala so svojim chalanom niekde vzadu na chodbe a nelutujem to.ale moozno je to len moj nazor- oficialnost je moja fobia
My sme toto ani neriešili... proste kto si chcel koho vziať, toho si vzal... Väčšinou kto mal partnera/partnerku, tak jeho/ju vzal aj na oficiálnu časť a kto nie, ten si zavolal aspoň kamarátov/kamarátky na tú popolnočnú neoficiálnu časť... Ale myslím že sa tam ľudia vcelku aklimatizovali, zoznamovali a kecali spolu, takže problém nebol... (ehm... dobre, vzhľadom na fakt že tancovať na tie isté pesničky ktoré práve letia v rádiách sa mi tancovať nechcelo (som nahovoriteľná len na klasické tance) a tých niekoľko ľudí čo som si zavolala sa tvárilo že tiež na to dvakrát chuť nemajú, tak sme sa nenápadne separovali Ale nemyslím že by to komukoľvek prekážalo )
@16 ...ale vies u nas to je tak...ze mame v triede 23 ziakov....15-tim to je uplne jedno...seru na to cele..5-ti su strasne vyberavy ...ze kazdy chce ine a ti ostatny 3 to "akoze" vybavuju....nemame ani program ani nic,...lebo hned ked zazvoni tak 3/4 triedy sa zdvihne a ide domov...totalne seru na to.... a tie pohare co objednava spoluziacka ..tak tie by mali dojst az za 3 mesiace...a to neni sanca stihnut... ...radsej by som isiel niekam na chatu sa poriadne nadrbat
my to neak neriesime,kto ma partnera vezme si ho,kto nema nebere nikoho (myslim tu oficialnu cast) no a po polnoci si bere kazdy koho chce..ale mame limitovany pocet sa mi zda ze kazdy moze 3 alebo 2ludi..
@27 och tak to asi fakt nestihnete.. my vlastne tiez este nemame program..ale to sa da stihnut aj den pred.. ale ked na to vsetci seru, tak to je o nicom..
29 treba si to zobrat do vlastnych ruk my sme sa spojili 5 bab vymysleli program zaradili do toho chalanov a maju smolu kto chce bude robit kto ne nie a dovidenia lebo kedy sme cakali na nich tak nic nemame
my to mame tak divne, niekto bere partnerov, niekto nie, ale aj tak...cela tato stuzkova ma stoji tolko nervov ale pomaly uz zaciname uvazovat na programe, a to mame stuzku o mesiac..ale pohoda...a hlavne...nemame DJ, takze asi budeme mat taky silent vecer no co...
Stuzkova je slavnost ano to je, ale model ktory sa presadzuje a prevlada je zlý...ide o to ze slovaci potrebuju este nejaky cas kym im to zapne v gebeni a vysumeju vplyvi komunizmu. Ja presadzujem model: rozdelenie na dve casti, oficialna cast de sa pripinaju stuzky a podobne trapnosti sa robia...tu si mozu rodicia poplakat, profesory zaspominat
toto by bola povinna jazda oficialna cast nikde v priestoroch skoly alebo tak, setky triedy pod jednou strechou ....druha cast by bolo zabavenie sa s priatelmi spoluziakmi proste rozlucka ako ma byt...pretoze nepripada mi dvakrat zabavne pohupovat sa pred profesormi a rodicmi....ani si vipit nemozete ani poriadne hubu na spacir pustit(organizuje sa totiz zvycajne este pred maturitami) proste je to umele na silu tlacene.vid.: a teraz cislo a teraz sa ide tancovat) no hamba na usta...prosim reagujte niekto
@35 Neviem celkom o čom hovoríš. Naša stužková bola dá sa povedať že klasická, ale vyzeralo to asi tak že do polnoci bola večera, stužkovanie, pripravený program + tanec s rodičmi a po polnoci sa rodičia odpratali, väčšina profesorov tiež (tí čo ostali boli práve tí, ktorí boli schopní ísť si s nami ešte niekam vypiť)
A pitie - rodičia sa kvôli tomu síce skoro pobili, ale oficiálne sme mali povolené doniesť si víno a piť - čiže piť sa mohlo, ale veľmi nehrozilo že by niekto skončil s hlavou v záchode. A spokojní boli rodičia aj my a nič nebolo nasilu a umelé
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
36 komentov
moja sestra mala za partnera bratranca...ja(ak vôbec bude stužková)asi partnera mať nebudem a je mi to vlastne aj jedno...
ak si chceš vziať partnera tak sa mu potom ale aj venuj(aspoň zo začiatku kým si tam nenájde kamarátov)ako by si sa cítila ty keby si ťa nikto nevšímal?
ja mať lepší kolektív v triede tak by som chcela ísť do zahraničia...
ja som bol v cisto chalanskej vrr...a ine boli mix
aspon ze sme boli super kolektiv
U nas to bolo tak ze kto chcel si mohol zobrat partnera kto nie nemusel ...ja som nemal..kedze som v tej dobe nemal frajerku..nebol som sam ..bolo to asi tak pol na pol co mali a ti co nemali
osobne je to blbe a voci kolektivu...moje spoluziacky si tam dotiahnu frajerov a viete ako to skonci?? budu sa im venovat a cela stuzkova skonci ako fiasko...
moja kasmoka ma frajera-ale nikto ho nepozna a nema zaujem si ho tam brat...ak mas frajera, ktoreho pozna aspon zopar ludi v triede-tak budis...
no a necitila sa navyse, rychlo sa aklimatizovala, napriek tomu ze som sa jej snazil venovat, skoncila s mojim spoluziakom niekde v zakulisi
aspon som sa ozral ze neviem
ale spolužiačka si tam vzala aj priateľa a on bol taký pohoďák (až pridobrý pre ňu) a s ním sa dalo pokecať
Možno sa vám to teraz tak vidí, ale ked budete pár rokov preč zo školy, budete radi, že máte aspon nejakú spomienku na strednú školu
k téme.. no ja si na stužkovú počkám ešte dva rôčky... veď ale nás je v triede 19 (jeden chalan s toho) to bude stužková aa ak nebudem mať chalana tak kamoša zavolám
piesen pri nástupe. pomôže mi niekto??
@33 ved urcite este niekoho zozeniete.. prinajhorsom nejaku kapelku
toto by bola povinna jazda oficialna cast nikde v priestoroch skoly alebo tak, setky triedy pod jednou strechou ....druha cast by bolo zabavenie sa s priatelmi spoluziakmi proste rozlucka ako ma byt...pretoze nepripada mi dvakrat zabavne pohupovat sa pred profesormi a rodicmi....ani si vipit nemozete ani poriadne hubu na spacir pustit(organizuje sa totiz zvycajne este pred maturitami) proste je to umele na silu tlacene.vid.: a teraz cislo a teraz sa ide tancovat) no hamba na usta...prosim reagujte niekto
A pitie - rodičia sa kvôli tomu síce skoro pobili, ale oficiálne sme mali povolené doniesť si víno a piť - čiže piť sa mohlo, ale veľmi nehrozilo že by niekto skončil s hlavou v záchode. A spokojní boli rodičia aj my a nič nebolo nasilu a umelé