Ked som mala stuzkovu dohodli sme sa v triede,ze pojdeme bez partnerov,no 3 spoluziacky trvali na svojom a zobrali si partnerov a potom sa cely vecer venovali im a nie nam...Myslim si,ze stuzkovu si je treba uzit so spoluziakmi a nie s partnermi
tak ak je nanic kolektiv,tak jasne ze by som sla s partnerom a keby som ziadneho nemala,zavolala by som si kamosa,bratranca-proste niekoho s kym by som sa nenudila
my sme mali s partnermi a ja som nemala...a vôbec som sa tam necítila navyše...bavila som sa so spolužiačkami,s mamou a ostatnými...nevadilo mi to...s partnerom môžem byť predsa hocikedy inokedy...
kvôli tomu, že sme mali malú sálu, sme sa dohodli, že pôjdeme bez partnerov, partnerov si zobrali iba tí, ktorí ich mali z našej školy (aj to nie všetci)... neviem, či to bolo dobré alebo zlé, ale každopádne sa dosť na tom ušetrilo a každý sa venoval skôr rodičom a tak
no..u nas bolo aj ja..kto mal, zobral , kto nemal, bol sam...nikoho som nevolala, nemala som potrebu byt tam s chalanom, ktoreho som nemala, a stuzkova je podla mna o kolektive, o triede, nie o frajeroch a frajerkach
Bez .... aj tak som nemal partnerku takze asi tak a aj keby som mal, tak by som ju nepozval asi ... stuzkova nie je o tom, ze si pozvem bartnerku .... stuzkova je o tom, aby sa bavili medzi sebou spoluziaci .... Cize si myslim, ze taki ludia tam nemaju ani co hladat .... len spoluziaci profaci a rodicia nik viac.
ti co mali partnerov mali a ti co nemali tak nemali ....
povodne ich triedna zrusila ale nakoniec sa to dohodlo tak ze ked seci rodicia odisli a zabavala sa uz len trieda s triednou prof. tak prisli k veceru aj partneri/partnerky...
..ale pochybujem zeby sa citili navyse ked boli stale s svojimi dotycnymi
My sme v triede boli nanic kolektiv, ale stuzkovu sme si uzili uzastne aj bez partnerov. Podla mna, vodit si partnerov je uplna blbost. Nie kazdy partnera ma a teraz ma mat z toho stresy kde si nejakeho na jeden vecer zozhnat?
aj my mame pre mori o mesiac sa uz vyvalujem v taliansku ...ale niektore maju potrebu doniest si partnerov aj tam...takze to bude dost divne hlavne ked mohli ist len niektori "vyvoleni"...
@kat sak ale stuzkova je aj per ludi inych, neni vam blbe ze nikoho neberete?
my mame normalne tak, ze si troch ludi kazdy bereme... s tym ze sa predpoklada, ze dvaja z nich budu rodicia, a jeden - bud partner, alebo proste niekto, koho tam chceme... a nemyslim si, ze by sa mal niekto citit vysachovany...
@ ikushaa suhlasim s tebou, ja som este nepocul o takej stuzkovej kde by nemali partnerov, az teraz citam a len cumim ved ten program sa robi pre inych, ne pre nas, my robime blbosti v triede 4 roky, tak na stuzkovej treba ukazat aj inym tie nase blbosti a to je taky problem najst si partnera na stuzkovu? co tak popytas najlepsieho kamosa, kamosku a ideme, bude sranda a je to
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
23 komentov
povodne ich triedna zrusila ale nakoniec sa to dohodlo tak ze ked seci rodicia odisli a zabavala sa uz len trieda s triednou prof. tak prisli k veceru aj partneri/partnerky...
..ale pochybujem zeby sa citili navyse ked boli stale s svojimi dotycnymi
my mame normalne tak, ze si troch ludi kazdy bereme... s tym ze sa predpoklada, ze dvaja z nich budu rodicia, a jeden - bud partner, alebo proste niekto, koho tam chceme... a nemyslim si, ze by sa mal niekto citit vysachovany...