nechcem ísť na stužkovú, lebo nemám dobrý kolektív a s tymi par ludmi čo si rozumiem tak ti tam budu mať svojich frajerov a ja nemam nikoho tak čo tam budem robiť. otazka je čo mam povedať spolužiakom ked sa ma budu pytať že prečo tam necem isť? oni su st
a čo si, to by im hralo do kariet.......pridem ja ako princ na bielom koni a ťa vytancujem, riadne si dame do nosa páleneho a potom, a potom už bude ráno a pôjdeme každý svojou cestou.......filip
ale ved mas este 4 roky. to ani ti frajeri uz nebudu na 90% tam a vsetko bude inak. predpokladam, ze si v 1.rocniku uz celych 5 dni a nie ste kolektiv?
no ja som mala stužkovú minulý rok. neboli sme vobec dobrý kolektív a za celé 4 roky sme sa hádali každý s každým a nemali sme sa vobec radi. program na stužkovú sme ešte nemali kompletný na generálke (deň pred stužkovou) a boli sme presvedčení, že naša stužková bude jedna veľká katastrofa. opak sa však stal pravdou. bolo nám to už úplne jedno, ako to dopadne, a tak sme si už zo všetkého robili srandu. každú časť programu sme pokazili ako sa dalo a z pódia sme odchádzali len s rehotom. ale všetkým sa to páčilo a smiali sa s nami, takže o zábavu mali postarané. každý jeden z nás bol opitý už pri príhovoroch triednej a riaditeľa. po všetkých oficiálnych sračkách ako sú príhovory, večere, tanečky s rodičmi či s profesormi a po celom tom programe, sa začalo to najlepšie. voľná zábava na ktorej sme už všetci boli totálne na trosky. pred polnocou sa niekolko z nás šlo vyzvracať aby sme zvládli a ustáli polnočné čítanie častušiek. to sme zvládli a potom sa dve spolužiačky strašne pohádali. jedna z nich aj plakala a takmer sa aj pobili. a medzitým sme stále tancovali a spievali a bavili sa. stužková je super. tiež som pochybovala či na ňu ísť alebo nie, nakoľko sme boli trieda ktorá sa na ničom nevedela zhodnúť a nikto nikoho nemal rád, nikto s nikým nesúhlasil. no môžem ti zaručiť, že na stužkovej sa veľmi zabavíš. tiež som tam nemala chlapca, len rodičov a súrodencov. ale ajtak to bolo super. Podľa mňa by si určite mala ísť na stužkovú. veď aj elán spieva, že "navždy sa zachová v pamäti stužková"
@maaka no ved je to len na tebe. neber to zle, ale pokiaľ budeš mať takýto prístup vo svojom živote ku všetkému, tak potom zažiješ naozaj málo zábavy. tancovať nevie veľa ľudí a aj napriek tomu sa zabávajú a žijú. v živote treba dýchať a nie ho predýchavať
Musis ist na stuzkovu ani my sme si nerozumeli ako kolektiv ale po stuzkovej SA VSETKO ZMENILO K LEPSIEMU a zrazu som sa bavila s ludmi co som najviac odcudzovala....stuzkova je len jedna kopec srandy tak to nezahadzuj
@sasi2680 ale nechapem to. stuzkova je fakt len jedna.. a je to vlastne ako prva velka ceremonia..ak ma chapes a ako pisu, vsetci sa tam zgrupia, to je overene rokmi
mozno nelutujes, lebo nevies, ake by to bolo, keby si tam sla..
@acvd43xa7w hm, my sme boli asi taký kolektív že ja a spolužiačka vs skoro zvyšok triedy.. a toľko peňazí za takú podľa mňa frašku sa mi dávať nechcelo.. a tiež by som tam nemala s kým ísť.. ani len mama by asi nešla.. .. a vzťahy medzi spolužiakmi a s tou spolužiačkou sa podľa mňa až tak nezlepšili..
a aj tie ostatné vzťahy boli väčšinou podľa mňa také povrchné..
a zas, načo si na pár mesiacov utužovať vzťahy s tými, s ktorými to nešlo za 2-3 roky? .. teraz mi absolútne už ani asi jeden človek z našej triedy nechýba..
ja tam tiž nejdem povedala som že nechcem ísť a že nemáme peniaze na to...furt s ma snažia presvečiť ale ja si stojím za svojím a kašlem na nich...ani polovica triedy tam nechce ísť tak sa ideme zhodnúť na tom že zobereme našu triednu na obed tam nám dá stužky a je to.
ja zasadne na vsetky triedne a skolske akcie na ktore nechodim (ja totizto nikam nechodim po traumatickom zazitku v prvom tyzdni prveho rocnika) hovorim: my sme chudobni my na to nemame peniaze
@acvd43xa7w to, ze stuzkova je len jedna, nei je nijaky argument. a to, ze je to prva ceremonia, mam v riti. ceremonie ma nezaujimaju...
ked sa to niekomu paci, tak OK, len som chcel zareagovat na @19 , ze tie tvrdenia sa daju vnimat aj tak, ze vlastne nebudu mat ziadnu argumentacnu hodnotu
@kikuska1 to bolo myslene tak, ze kedysi sa chodilo normalne na stuzkovu, vsetci sli a nik nic nevymyslat, ale teraz je plno dovodov, preco tam ludia nechcu ist...
@puberslatinocelny ved tak dobre, ked ta ceremonie nezaujimaju, ale tak je to z mojho pohladu
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
29 komentov
tak to spravil xhtml a odvtedy je najlepsim bloggerom na svete
mozno nelutujes, lebo nevies, ake by to bolo, keby si tam sla..
a aj tie ostatné vzťahy boli väčšinou podľa mňa také povrchné..
a zas, načo si na pár mesiacov utužovať vzťahy s tými, s ktorými to nešlo za 2-3 roky? .. teraz mi absolútne už ani asi jeden človek z našej triedy nechýba..
a zabera to!
ked sa to niekomu paci, tak OK, len som chcel zareagovat na @19 , ze tie tvrdenia sa daju vnimat aj tak, ze vlastne nebudu mat ziadnu argumentacnu hodnotu
@puberslatinocelny ved tak dobre, ked ta ceremonie nezaujimaju, ale tak je to z mojho pohladu