Ahojte,kto má sim kartu štvorka? Neviete náhodou,ak si aktivujem dátový balíček za euro pôjde mi internet aj keď nemám 4G sieť? Bude to platiť aj v sieti 2G? Ďakujem za odpovede
Balík si aktivuješ zaslaním SMS v tvare GIGA na číslo 950. A internet ti v sieti 4G pôjde ale musíš povoliť dátový roaming, to znamená že budeš pripojená v inej sieti, v tom prípade ale máš spoplatnenie 4centy/MB prenesených dát. Čiže vyše sa oplatí keď máš dobré pokrytie 4G sieťou ako platiť za každý prenesený MB
Ale majú ešte jeden balíček, za 4€, s tým že tam sa môžeš kludne pripájať aj keď nebudeš v 4G pokrytí, čiže tam už nebudeš platiť za každý MB prenesených dát, ten sa ti asi oplatí vyše
@3rz00 ďakujem za informácie ja som si to prečítala až teraz čiže trošku neskoro a zapla som roaming a stiahlo mi to z kreditu škoda že som si to skôr nepozrela ale v každom prípade ďakujem
Vidím že tu píšu všetci čo majú určite štvorku ...
Takže - Internetový balíček za 1€ ti pôjde aj v 2G sieti.
Nezapínaj roaming ani nič podobné!
Telefón sa automaticky prepne z LTE na 2G a keď nenájde ani 2G tak stratí signál. Mne sa to stáva hlavne keď idem vlakom.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
6 komentov
Takže - Internetový balíček za 1€ ti pôjde aj v 2G sieti.
Nezapínaj roaming ani nič podobné!
Telefón sa automaticky prepne z LTE na 2G a keď nenájde ani 2G tak stratí signál. Mne sa to stáva hlavne keď idem vlakom.