nevdiela som ho, ale počula som, že je to spravené dosť uveriteľne.... neverím namimozemšťanov, ale.....z toho čo som o tom počula, tovyzerá akoby niečo nadprirodzené anozaj existovalo...
ja som to videla a aby som pravdu povedala bala som sa pri nom, a so sestrou sme to dopozerali o pol tretej co bol ten cas ked ich unasali tak sme sa bali aj zuby si ist umyt Zevraj t je podla skutocnej udalosti ale potom sa zacali objavovat spravy ze to je fake, tak neviem
Bolo to veľmi sugestívne. S kamarátom sme dokonca uvažovali, či je na tom niečo pravdy.. samozrejme, nie je ale tesne po filme je človek trochu mimo. Aspoň ja
bola som na tom v kine a nejak extra ma to nezaujalo.... akurat tie skutocne zabery ktorre natacala ta psychologicka boli dost brutalne neviem ci su ozajstnee ale ak nieco take vazne existuje je to celkom zaujimave
neviem ja sa radsej nad tym filmom nejak nejdem zamyslat ........kukala som to s kamosmi a skoro sme aj tak zaspali pri tom .(sme sa potom smiali ze take daco sa len v amerike moze stat-teda utesovali skor)ale nebolo to nejak hororove skor dost cudne a neviem..........uz by som si to asi nepozrela
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
14 komentov
a co sa tyka nazoru na film samotny, videla som uz aj vacsie kraviny, takze v pohode
Mne sa hlavne nepáčilo to, že slabomyselnejší ľudia sú náchylní tomu uveriť.
nó a k filmu....mala som po ňom dosť dlho problém zaspať...