tak mam velmi dobru kamaratku, kamaratili sme sa spolu cim dalej tym viac a ako to chodi ona mi nieco zacala naznacovat ja som nieco zacal naznacovat proste parada co si clovek moze viac priat. aj kamaratky mi hovorili ze by s toho nieco mohlo byt ze oni
Dnes ma dorazilo ked som musel skoro pol hodiny počúvať priblblé keci partičky dievčat - z ktorých som sa doteraz nespamätal - ako len môže byť niekto taký.
oh no haluz dievca... ale nic si z toho nerob. takych je vela. ona este potrebuje dospiet. ale ako nad tym premyslam, na mojej skole sa take nieco stane asi len zazrakom. ani ten by v mnohych pripadoch nepomohol... cize: nie, dievcata nie su normalne! ale zase su vynimky (ako vo vsetkom)
pozri, ja som mal krasny 10-mesacny vztah plny lasky a blablabla... ale dala mi kopacky. Jedinu "zlu" vec co som jej urobil bolo to ze som ju lubil viac ako chcela. A doteraz neviem preco sa so mnou rozisla, netusim preco sa ku mne sprava ako ku vyvrhelovi, a netusim preco sa so mnou prestala uplne rozpravat a uz aj zdravit.
Zapamataj si jedno: ZENU A LUDSKU BLBOST NIKDY V ZIVOTE NEPOCHOPIS
sice tu babu nepoznam asi by som sa jej najprv opytala ci co sa jej vlastne stalo-preco uz nie ste kamosi.a z toho co som citala ste boli-ste asi dobri kamarati ze?no ale pokial by si usudil ze nestoji za to tak by som to asi nechala tak a isla dalej.a zobrala by som si z toho nieco do buducnosti.aj ked to asi nie je lahke-prestat mat niekoho rad(poznam)
Poviem ti to takto. Jej kamosky ta pekne ojebali ked ti natarali ze by z toho nieco mohlo byt. Ak by z toho nieco bolo, kamaratstvo je to posledne co by ju zaujimalo.
Dalej baby (samozrejme je to ohranicene zvycajne vekom, a samozrejme aj vyspelostou) ked zistia ze ich chce kamarat, no ony ho nechcu jednoducho sa s nim prestanu bavit. Vraj to dotycneho menej boli, ako by mu rovno mali povedat, ze nemaju zaujem.. Toto nie su kecy, to su fakty a myslim, ze mi to mozu potrvdit vsetci chalani (a aj baby ktore to robia) ktori take nieco zazili. Btw okrem toho ze som to zazil strasne vela krat, to mam aj konkretne od bab.
Ako Kasko povedal dievcata (aj chalani) v mladom veku nevedia co od dobroty a miesto uprimnosti radsej zvolia vacsie zlo (pre ne je to samozrejme mensie zlo).
skus sa s nou porozpravat..mozno sa len zlakla ze by ste spolu nieco zacali.skus ju prehovorit aby ste boli aspon kamarati nadalej..pozvy ju do kina alebo co..
to ma mrzi ze baby robia niekedy take rozhodnutia ze vam to ublizi..
Máte pravdu baby sú divné... A žiadny muž ich nepochopý...
Ja som mal podobný problém: Lenže som to mal v lepšie so mnou sa rozprávala dalej ako keby sa nič nestalo (to vie nasrať), boli sme ďalej super priatelia... lenže je to už tri roky a ja k nej cítim stále to istééé... Sme spolu kazdý den, stále je o com rozprávat, ... Ale ziadny vztah sa to nikdy nevivinie... pritom všetci si myslia že sňou chodím... a jej kamošky jej stále trepú o tom aký by sme boli super pár... lenže ona nie... pritom nikoho nemá... No baby sú jednoducho divnééé...
Ale riešenie vydím budúci rok keď pôjdem na univerzitu - nebudem už sňou tak často a dúfam že zabudnem...
Minka3 jasne ze to robia aj chalani, ale stale som toho nazoru ze je to obmedzne vekom (vo vacsine pripadou).
Rujo: ak ta nechce preto, ze sa jej nepacis, alebo sa jej paci niekto iny, tak to vyznam nema, ale ak ta nechce len preto aby nepokazila kamaratstvo tak ver tomu ze z toho este nieco moze byt..
Ja som sa dal do kopy s mojou naj kamaratkou a uz sme spolu 10 mesiacov a najpr tiez reci o kamaratstve atd.. zacalo to na novy rok ked sme pozerali titanic (romanticka chvilka) a zrazu sme uz boli na sebe nalepeny. Zapacilo sa nam to a vzdy ked bola moznost sme boli spolu viac len ako kamarati, az po par mesiacoch sme zistili ze uz sme viac ako len naj kamosi..
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
21 komentov
Dnes ma dorazilo ked som musel skoro pol hodiny počúvať priblblé keci partičky dievčat - z ktorých som sa doteraz nespamätal - ako len môže byť niekto taký.
Zapamataj si jedno: ZENU A LUDSKU BLBOST NIKDY V ZIVOTE NEPOCHOPIS
Dalej baby (samozrejme je to ohranicene zvycajne vekom, a samozrejme aj vyspelostou) ked zistia ze ich chce kamarat, no ony ho nechcu jednoducho sa s nim prestanu bavit. Vraj to dotycneho menej boli, ako by mu rovno mali povedat, ze nemaju zaujem.. Toto nie su kecy, to su fakty a myslim, ze mi to mozu potrvdit vsetci chalani (a aj baby ktore to robia) ktori take nieco zazili. Btw okrem toho ze som to zazil strasne vela krat, to mam aj konkretne od bab.
Ako Kasko povedal dievcata (aj chalani) v mladom veku nevedia co od dobroty a miesto uprimnosti radsej zvolia vacsie zlo (pre ne je to samozrejme mensie zlo).
to ma mrzi ze baby robia niekedy take rozhodnutia ze vam to ublizi..
ale vy chlapi nieste niekedy o nic lepsi.
Ja som mal podobný problém: Lenže som to mal v lepšie so mnou sa rozprávala dalej ako keby sa nič nestalo (to vie nasrať), boli sme ďalej super priatelia... lenže je to už tri roky a ja k nej cítim stále to istééé... Sme spolu kazdý den, stále je o com rozprávat, ... Ale ziadny vztah sa to nikdy nevivinie... pritom všetci si myslia že sňou chodím... a jej kamošky jej stále trepú o tom aký by sme boli super pár... lenže ona nie... pritom nikoho nemá... No baby sú jednoducho divnééé...
Ale riešenie vydím budúci rok keď pôjdem na univerzitu - nebudem už sňou tak často a dúfam že zabudnem...
Rujo: ak ta nechce preto, ze sa jej nepacis, alebo sa jej paci niekto iny, tak to vyznam nema, ale ak ta nechce len preto aby nepokazila kamaratstvo tak ver tomu ze z toho este nieco moze byt..
Ja som sa dal do kopy s mojou naj kamaratkou a uz sme spolu 10 mesiacov a najpr tiez reci o kamaratstve atd.. zacalo to na novy rok ked sme pozerali titanic (romanticka chvilka) a zrazu sme uz boli na sebe nalepeny. Zapacilo sa nam to a vzdy ked bola moznost sme boli spolu viac len ako kamarati, az po par mesiacoch sme zistili ze uz sme viac ako len naj kamosi..