Zdravím, chcel som len spýtať či sú prednášky povinné?(pretože nám povedali-aj mne študenti, že prednášky nie sú povinné)
Je tu totiž problém pri jednej starej vyučujúcej, ktorá povedala, že jej prednášky povinné budú, a že bude tolerovať absenciu len 2x
Povedala, že absenciu na JEJ hodine(prednáške) bude absenciu tolerovať, tak, že 2 krát a dosť. -Ostatný učitelia na ostatných prednáškach ale povedali, že im nebude vadiť ak na ich prednášky chodiť nebudeme.
Prednasky su v prvom rade pre studentov, takze ak si to ziada vyucujuca, chodit by si tam mal. Nam minuly rok bolo tiez povedane, ze prednasky nie su povinne, ale ak robi niekto na prednaske prezencku, tak myslim si ze je lepsie na tej prezencke aj byt zapisany, nakolko na to vyucujuci moze prihliadat pri hodnoteni skusky. Boli aj take prednaske, kde to neriesili, ale napriklad na taku ekon. teoriu chodila vacsina rocnika aj ked sa ta prezencka nepodpisovala, kedze skuska bola hlavne z toho, co odznelo na prednaskach.
No faktom je, že ma vyučujúca zosmiešňovala pred celou triedou, hoci som nič nerobil, a jednoducho mi je nepríjemna. Látku, ktorú vykladá, viem rovnako lepšie než ona.
@adnin a ešte ti chcem poedať, že hoci neviem kto to je, ale bezdôvodne ťa určite neupozornila a preto byť tebou dávam sakra pozor na to, aby ti to nespočítala na skúške, nehraj frajera, na vysokej sa to nevypláca a pokiaľ chceš doštudovať tak rob čo káže ona, o pár rokov ti to bude jedno, no ale pokiaľ ti veľmi záleží na tom ukázať jej aká je p*ča tak na prednášky nechoď a riskuj vyhadzov, alebo zbytočné opletačky s inými skúšajúcimi (jej kolegami) alebo po obdržaní diplomu za ňou nacupitaj do kanclu a povedz jej čo si o nej myslíš... inak ti poradiť ani nemôžem, ja sám dbám na to, aby moji študenti na prednášky chodili, lebo sú na seminároch úplne vytretí a nedá sa s nimi pracovať (nemusí to byť tvoj prípad, len ako poznatok).
@koprdil tak neviem teda, podla toho poriadku to nevyzerá tak, že by tie prednášky boli povinné, tak ale zaujíma ma, že čo sa proste stane ak tam nebudem?
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
13 komentov
Čo ale s touto?