tak ako, neviem si predstaviť, čo by si mal taký chlap obuť niekde ku bazénu, na plaváreň alebo k moru v lete, ak by sa držal toho, že v šľapkách a pod. bude vyzerať ako buzerant...
iná vec je, keď žabky nosia do mesta alebo nedajbože niekam do hory (aj to už sa mi raz stalo, keď sme šli opekať), ale toto nepochopím ani pri babách nuž ale každý podľa svojho gusta
@treskac kroxy? zabi sa, veď to je nechutné na uplne každom!!!
a okrem toho, ak nemajú tie pravé, čo sú z kaučuku myslím, alt plastové skurvené napodobeniny, tak majú z toho potom tak plesnivé nohy že im tam normálne rastú hríbiky!
ou........žabky by som si na nohy nedal.....neviem to nosiť a vadí mi to, že mám niečo mať medzi palcom na nohe tým druhým prstom.....a v lete nosím len sandále alebo šlapky......a nie je na tom nič divné.....ja nvm, mám mať obuté nejaké zimné topánky alebo čo???? To čo je zase za módu??? A áno, niekedy (najmä večer keď je chladnejšie alebo tak bežne keď idem do školy napr.) tak si dávam do sandálov ponožky....neviem mal by som taký divný pocit napr. aj teraz mám na sebe a to som doma......je to lepšie a citím sa v tom dobre ......a mám fakt hlboko u riti či sa to niekomu páči alebo nie
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
30 komentov
to radšej nech si dá nejaké pekné žabky
iná vec je, keď žabky nosia do mesta alebo nedajbože niekam do hory (aj to už sa mi raz stalo, keď sme šli opekať), ale toto nepochopím ani pri babách nuž ale každý podľa svojho gusta
a ak sú k tomu ešte aj ponožky tak to je úplne zabité
tak ok
iba chlap v kampani na rifle s bosymi nohami
Teda, väčšinou... niektoré ....napríklad žabky sú pekné...ale nezniesla by som tie také modré "značkové" šlapky, alebo "exitrekové" sandále
Inak je kopa obuvi, ktorá je vzdušná, vkusná, pekná a neodhaľuje chutné mužské chlpaté palce...
ale sandale na chlapoch su uplne OTRASNE a nechutne boze fuj neznasam to
a okrem toho, ak nemajú tie pravé, čo sú z kaučuku myslím, alt plastové skurvené napodobeniny, tak majú z toho potom tak plesnivé nohy že im tam normálne rastú hríbiky!
Ondreji, prosím!