Ahojte čaute, ja som tu nová mám taký problém, že... je normálne, keď sa 17-ročnému dievčaťu páčia chlapi okolo 40? Alebo je to nejaký druh -fílie? ďakujem za odpoveď, prijímam rady akéhokoľvek charakteru
chyba ti otec a tak ho hladas v inych muzoch. kedze teraz sa v tebe buria hormony ktore si zacinaju hladat niekoho na splodenie potomka (svina priroda) v hlave sa to pomiesalo a tak si pritahovana k starsim muzom.
verim, ze su tu vazne uchylni ludia, ktori zakladaju diskuzie, ktore vedu k ich uspokojovaniu, ked to citaju, ale nebuduju adolescentov a to je velmi smutne
No neviem . ..ja mám takého suseda má 42 rokov a balil mi mamu..samozrejme nedostla ju ...starý úchyl...Potom ma začal v tescu obchytkávať a hovoriť mi,že ja ťa mám rád .a ja cela posratá..že aj ja teba ..ako suseda ...a nakoniec chodí s niakou 18ročnou zakomplexovanou babou...ale ona ho fakt lubi...ved ten chlap býva s mamou a robí školníka ...kupuje mu tričká a kktny..no koniec...nechutnýý je
@octa no a?ja som chodil s 32 eocnou..a jak my bolo hej..odrazu my aj zena rozumela a neboli hadky.predtym som mal 17-18-19-21 rocne no s touto to bolo ine..a telom bola fajn ak myslis ci sa my pacila .no ja radsej slobodu....
@octa no a?ja som chodil s 32 eocnou..a jak my bolo hej..odrazu my aj zena rozumela a neboli hadky.predtym som mal 17-18-19-21 rocne no s touto to bolo ine..a telom bola fajn ak myslis ci sa my pacila .no ja radsej slobodu....takze ne hormony skor ludskost...to co nezmenis..kazdy je iny a ma rad nieco ine..rozmanitost...
nemyslím si, že by to bolo niečo nenormálne či nebodaj nejaká úchylka/porucha...
pokiaľ si plne uvedomuješ, že plnohodnotný vzťah by asi nemohol fungovať - sú síce aj také prípady, ale isto všetci vieme aké problémy by v takom vzťahu mohli nastať atď.. , ale jednoducho sa ti len páčia tak v tom nevidím problém..
muži okolo 40tky už nie sú deťmi ako sú naši rovesníci. ich postava je mužnejšia, aj črty tváre atď. názory majú vyzretejšie, vedia čo chcú od života, vedia ako sa správať k žene.... jednoducho sú to CHLAPI a nie chlapci.. a je pochopiteľné, že ťa to priťahuje.. nič sa neboj. kým sa do niečoho nezapletieš tak je to úplne v poriadku
vôbec si nemyslím, že by to bolo nenormálne alebo že by to bola nejaká úchylka/porucha..
pokiaľ si plne uvedomuješ, že plnohodnotný vzťah z toho byť nemôže - sú síce aj také prípady, ale isto všetci vieme aké problémy môžu v takom vzťahu nastať atď. ale len sa ti jednoducho páčia tak v tom nevidím problém...
muži 40tnici už nie sú deťmi ako naši rovesníci. ich postavy sú mužnejšie, aj črty tváre ... názory majú vyzretejšie, vedia už čo chcú od života, vedia ako sa správať k žene atď. jednoducho sú to CHLAPI a nie chlapci. a je pochopiteľné, že ťa to priťahuje...
pokiaľ sa do ničoho nezapletieš tak sa tým vôbec netráp.. je to úplne v pohode
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
44 komentov
nevyrieseny vztah s otcom.
chyba ti otec a tak ho hladas v inych muzoch. kedze teraz sa v tebe buria hormony ktore si zacinaju hladat niekoho na splodenie potomka (svina priroda) v hlave sa to pomiesalo a tak si pritahovana k starsim muzom.
Keď budeš mať 40, budeš profesionálny konzultant pre mladé dievčatá s gerontofíliou
podla mna je to normalne (ved su v najlepsich rokoch , ja som na tom rovnako, ale u mna to suvisi asi s tym otcom
pokiaľ si plne uvedomuješ, že plnohodnotný vzťah by asi nemohol fungovať - sú síce aj také prípady, ale isto všetci vieme aké problémy by v takom vzťahu mohli nastať atď.. , ale jednoducho sa ti len páčia tak v tom nevidím problém..
muži okolo 40tky už nie sú deťmi ako sú naši rovesníci. ich postava je mužnejšia, aj črty tváre atď. názory majú vyzretejšie, vedia čo chcú od života, vedia ako sa správať k žene.... jednoducho sú to CHLAPI a nie chlapci.. a je pochopiteľné, že ťa to priťahuje.. nič sa neboj. kým sa do niečoho nezapletieš tak je to úplne v poriadku
pokiaľ si plne uvedomuješ, že plnohodnotný vzťah z toho byť nemôže - sú síce aj také prípady, ale isto všetci vieme aké problémy môžu v takom vzťahu nastať atď. ale len sa ti jednoducho páčia tak v tom nevidím problém...
muži 40tnici už nie sú deťmi ako naši rovesníci. ich postavy sú mužnejšie, aj črty tváre ... názory majú vyzretejšie, vedia už čo chcú od života, vedia ako sa správať k žene atď. jednoducho sú to CHLAPI a nie chlapci. a je pochopiteľné, že ťa to priťahuje...
pokiaľ sa do ničoho nezapletieš tak sa tým vôbec netráp.. je to úplne v pohode
ale vidis vsetci pisu ze je to normalne!